Άγιοι Θεόδωροι: Έτσι σκότωσαν οι Τσιγγάνοι την άτυχη ηλικιωμένη για ένα… κόσμημα!

Άγιοι Θεόδωροι: Έτσι σκότωσαν οι  Τσιγγάνοι  την άτυχη  ηλικιωμένη για ένα… κόσμημα!

Φρικιαστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν το Σάββατο σημαίνοντας συναγερμό στην αστυνομία, καθώς οι Άγιοι Θεόδωροι Κορινθίας έρχονταν στην επικαιρότητα με τραγικό τρόπο.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτονται λεπτομέρειες του τραγικού θανάτου της 77χρονης, που επιχείρησε να εμποδίσει τους δύο ληστές να διαφύγουν.

Η ηλικιωμένη γυναίκα βρισκόταν στην αυλή της, μαζί με τον γιο της, όταν άκουσαν κάποιες φωνές από το δρόμο, “κυρία, κυρία…”.

Πλησιάζοντας προς το σημείο η 77χρονη δεν μπορούσε με τίποτα να φανταστεί τι θα ακολουθούσε.

Με αστραπιαίες κινήσεις οι άγνωστοι άρπαξαν την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό η γυναίκα και επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους.

Κατευθύνθηκαν προς τα πάνω της οδού Ανθέων, όπου, όμως, βρέθηκαν σε αδιέξοδο.

Η 77χρονη είχε πέσει λιπόθυμη στο δρόμο, καθώς είχε χάσει τις αισθήσεις της.

Την ίδια στιγμή, οι ληστές – οι οποίοι είναι Τσιγγάνοι– γύριζαν προς τα πίσω και με μεγάλη ταχύτητα πέρασαν με το αυτοκίνητό τους πάνω από το σώμα της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr οι αδίστακτοι ληστές προσέγγισαν την 77χρονη και με τη χρήση βίας προσπάθησαν να της αποσπάσουν κόσμημα που η ίδια έφερε. Η ηλικιωμένη αντιστάθηκε σθεναρά ωστόσο οι δράστες την έσυραν για κάποια μέτρα, πέρασαν από πάνω της με το αυτοκίνητο τραυματίζοντας την θανάσιμα.

Άλλες πηγές αναφέρουν πως οι κακοποιοί προσπάθησαν να εισβάλουν στο σπίτι της ηλικιωμένης, που βρίσκεται επί της οδού Ανθέων, αλλά έγιναν αντιληπτοί από την ίδια.

Αυτοί στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, μπήκαν στο αυτοκίνητο τους αλλά εκείνη τη στιγμή η άτυχη 77χρονη μπήκε μπροστά στο όχημα, προκειμένου να τους σταματήσει. Οι ληστές ανέπτυξαν ταχύτητα και την τραυμάτισαν θανάσιμα.

Μέχρι τις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου τα ίχνη τους δεν είχαν βρεθεί, παρά την μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛΑΣ, στην οποία συμμετέχουν και ελικόπτερα.

Φωτό απο το korinthostv.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.