ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θεσσαλονική: Χειροπέδες σε αλλοδαπό καθώς μετέφερε παράνομους μετανάστες από Συρία και Σομαλία

Θεσσαλονική: Χειροπέδες σε αλλοδαπό καθώς μετέφερε παράνομους μετανάστες από Συρία και Σομαλία

Συνελήφθη ένας 20χρονος Ιρακινής καταγωγής για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών την Τετάρτη στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλβης.

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τετάρτης όταν αστυνομικοί εντόπισαν στην περιοχή των Βρασνών το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 20χρονος, ο οποίος δεν σταμάτησε στα σήματα και αρχικά ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο.

Ο 20χρονος συνέχισε την πορεία του αλλά σε κοντινή απόσταση ακινητοποίησε και εγκατέλειψε το όχημα του με αστυνομικούς να τον εντοπίζουν και να τον συλλαμβάνουν λίγο αργότερα στην περιοχή της Ασπροβάλτας.

Όπως διαπιστώθηκε ο 20χρονος στο αυτοκίνητο μετέφερε εννέα παράνομους μετανάστες από τη Συρία και τη Σομαλία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.