ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ένοπλη ληστεία σε σπίτι γνωστού εφοπλιστή στην Εκάλη – Οι δράστες αφαίρεσαν κοσμήματα και χρήματα (upd)

Ένοπλη ληστεία σε σπίτι γνωστού εφοπλιστή στην Εκάλη – Οι δράστες αφαίρεσαν κοσμήματα και χρήματα (upd)

(upd: 13.36) Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε χθες το βράδυ σε μονοκατοικία γνωστού εφοπλιστή στην περιοχή της Εκάλης.

Σύμφωνα από αστυνομικές πηγές, λίγο μετά τις 20:30, δύο άγνωστοι δράστες που φορούσαν κουκούλες εισέβαλαν στην πολυτελή μονοκατοικία και ακινητοποίησαν την οικιακή βοηθό από τις Φιλιππίνες. Όπως κατέθεσε η οικιακή βοηθός στην αστυνομία, οι δράστες αφαίρεσαν κοσμήματα και άγνωστο χρηματικό ποσό, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Αρχικό κείμενο:

Τρομακτικά λεπτά έζησε, η οικιακή βοηθός, μιας πολυτελούς μονοκατοικίας στην Εκάλη, όταν εισέβαλαν δύο άγνωστοι δράστες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, και αφότου την ακινητοποίησαν, αφαίρεσαν κοσμήματα αλλά και αντικείμενα μεγάλης χρηματικής αξίας που βρήκαν στο σπίτι.

Ο ιδιοκτήτης, ο οποίος αυτή τη εποχή λείπει στο εξωτερικό, ενημερώθηκε από την οικιακή βοηθό, η οποία του περιέγραψε τη στιγμή της ληστείας και κατέθεσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κηφισιάς.

Όπως είπε, οι δράστες κατάφεραν να παραβιάσουν και την εξωτερική πόρτα στον περίβολο της μονοκατοικίας, ενώ παραβίασαν και την κεντρική πόρτα για να μπουν στο σπίτι. Την απείλησαν με όπλο και άρχισαν να ψάχνουν όλα τα δωμάτια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αφού άρπαξαν ό,τι ήθελαν, εξαφανίστηκαν με τους αστυνομικούς να αναζητούν κάποιο ίχνος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.