ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Άγνωστοι έκαναν γυαλιά-καρφιά το αυτοκίνητο της οικογένειας του Α.Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια

Άγνωστοι έκαναν γυαλιά-καρφιά το αυτοκίνητο της οικογένειας του Α.Φλαμπουράρη στα Εξάρχεια

Άγνωστοι έκαναν «γυαλιά-καρφιά» το αυτοκίνητο της οικογένειας του Αλέκου Φλαμπουράρη μπροστά στο σπίτι του πρώην υπουργού.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου. Το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο στη θέση με την ειδική διαγράμμιση μπροστά στο σπίτι της οδού Βουλγαροκτόνου στα Εξάρχεια.

Οι άγνωστοι δεν αφαίρεσαν τίποτα από το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Το σπίτι του κ. Φλαμπουράρη έχει δεχτεί στο παρελθόν 13 επιθέσεις. Σε δύο από αυτές το σπίτι «άρπαξε» από τις μολότοφ, ενώ τις υπόλοιπες 11 τις απώθησαν οι δυνάμεις των ΟΠΚΕ, που φύλαγαν τον πρώην υπουργό.

Από τον Αύγουστο η μόνιμη φρουρά αποσύρθηκε με εντολή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Χρέη φύλαξης επιτελεί περιπολία της ΕΛΑΣ με μοτοσυκλέτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε υπόμνημα που στέλνει ο Αλέκος Φλαμπουράρης στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και το αρχηγείο της ΕΛΑΣ επισημαίνει ότι τα μέτρα φύλαξης είναι ελλιπή, αφού ο μόνος τρόπος για να αποτραπεί μια επίθεση είναι να συμπέσει από σύμπτωση με την περιπολία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.