ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Νύχτα εμπρηστικών επιθέσεων σε Ελληνικό, Πολύγωνο και Ταύρο – Άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε πέντε οχήματα

Νύχτα εμπρηστικών επιθέσεων σε Ελληνικό, Πολύγωνο και Ταύρο – Άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε πέντε οχήματα

Αυτοκίνητα και ΑΤΜ έκαψαν άγνωστοι κατά τη διάρκεια της νύχτας σε ένα δεύτερο συνεχόμενο μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων αυτή τη φορά σε Ελληνικό, Πολύγωνο και Ταύρο.

Το πρώτο περιστατικό καταγράφηκε στον Ταύρο λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Άγνωστοι έβαλαν φωτιά και έκαψαν ολοσχερώς σταθμευμένο αυτοκίνητο στη διασταύρωση των οδών Σοφοκλή Βενιζέλου και Γρηγορίου Αυξεντίου.

Στις 2:20 τα ξημερώματα άγνωστοι πυρπόλησαν οχήματα που βρίσκονταν σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης του ΟΤΕ στη διασταύρωση των οδών Νικηταρά και Θράκης, στο Ελληνικό.

Τα τέσσερα αυτοκίνητα υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές πριν οι οχτώ πυροσβέστες με τα τρία οχήματα να καταφέρουν να σβήσουν τις φλόγες.

Μια ώρα αργότερα, τέλος, σημειώθηκε εμπρηστική επίθεση σε ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας, το οποίο βρισκόταν σε κατάστημα οπτικών, στην οδό Μητροπέτροβα 27, στο Πολύγωνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, αλλά δεν χρειάστηκε να κάνουν ιδιαίτερες ενέργειες καθώς η φωτιά δεν πήρε έκταση και προκάλεσε μόνο μαύρισμα στο μηχάνημα από τους καπνούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.