ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Την ώρα που οι αλλοδαποί καταλάμβαναν τη Μυτιλήνη το ΛΣ «διέσωζε» από ακτή της Σάμου λαθραίους μετανάστες!

Την ώρα που οι αλλοδαποί καταλάμβαναν τη Μυτιλήνη το ΛΣ «διέσωζε» από ακτή της Σάμου λαθραίους μετανάστες!

Πρόκειται για το θέατρο του παραλόγου χωρίς αμφιβολία, που χαρακτηρίζεςι μια χώρα χωρίς καμία εθνική κυρχιαρχία.

Εχθές Δευτέρα και την ώρα που πάνω από 2.000 αλλοδαποί εν είδει καταδρομικής επιχείρησης καταλάμβαναν τον παραλιακό δρόμο της προκυμαίας στη Μυτιλήνη μπροστά από το δημοτικό θέατρο, πλωτό του ΛΣ στη Σάμο έσπευδε για να «διασώσει» από ακτή του νησιού 24 αλλοδαπούς που είχαν αποβιβαστεί λαθραία χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς!

Συγκεκριμένα, σκάφος του Λ.Σ. κατάφερε και εντόπισε σε δύσβατη βραχώδη περιοχή στο ακρωτήριο «ΠΡΑΣΟ» ανατολικά ν. Σάμου ικανότατο αριθμό αλλοδαπών, οι οποίοι είχαν νωρίτερα αποβιβαστεί λαθραία από πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο, χωρίς να τους αντιληφθεί ουδείς.

Άμεσα, το πλήρωμα του ανωτέρω σκάφους προέβη ταχύτατα και χωρίς χρονοτριβή στον απεγκλωβισμό και την ασφαλή περισυλλογή των εν λόγω αλλοδαπών, προκειμένου να μεταφερθούν στη Σάμο και από εκεί στην ενδοχώρα για μόνιμη εγκατάσταση.

Την ίδια ημέρα σκάφος της FRONTEX μετέφερε 49 αλλοδαπούς στη Σάμο.

Συγκεκριμένα, πλωτό της FRONTEX εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά ακρωτηρίου “ΠΡΑΣΟ” ν. Σάμου, πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο, με επιβαίνοντες τους εν λόγω αλλοδαπούς.

Το πλήρωμα του ανωτέρω σκάφους, προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και μεταφορά των ανωτέρω, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στον λιμένα Βαθέος Σάμου. Στη συνέχεια θα μεταφερθούν στην ενδοχώρα προκειμένου να γίνει μόνιμη εγκατάσταση σε περιοχή της επιλογής τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη την ίδια ημέρα ΛΣ και FRONTEX μετέφεραν σε Φαρμακονήσι και Λέσβο 30 και 36 λαθραίους μετανάστες αντίστοιχα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.