ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θρύλο οι Έλληνες! Θρήνο οι Ιταλοί!

Τι βρήκε η αντιτρομοκρατική στην γιάφκα του «τοξοβόλου του Συντάγματος» (φώτο)

Τι βρήκε η αντιτρομοκρατική στην γιάφκα του «τοξοβόλου του Συντάγματος» (φώτο)

Στο διαμέρισμα δεν βρέθηκαν όπλα, αλλά εντοπίστηκε ψηφιακό υλικό, κλειδιά, αξεσουάρ για drone και άλλα αντικείμενα. Ενώ το στιγμή εντοπίσθηκε την στιγμή που καθαριστείς είχε προσληφθεί για να απομακρύνει όλα τα αντικείμενα.

Στοιχεία, τα δελτία ταυτότητας και φωτογραφίες από τα ευρήματα που βρέθηκαν μέσα στο κρησφύγετο του «τοξοβόλου του Συντάγματος» έδωσε στη δημοσιότητα η αντιτρομοκρατική.

Να σημειωθεί ότι στο διαμέρισμα δεν βρέθηκαν όπλα, αντίθετα εντοπίστηκε πλούσιο ψηφιακό υλικό, κλειδιά, αξεσουάρ για drone, ρούχα και άλλα αντικείμενα.

Επίσης, ανάμεσα στα ευρήματα της αστυνομίας, υπάρχει και drone. Κατά την έρευνα, βρέθηκαν κάρτες που πιθανότατα έχουν καταγράψει που πέταξε το drone. Από εκεί θα ψάξουν να βρουν πιθανούς στόχους, εκτιμά η αστυνομία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, «το διαμέρισμα εντοπίσθηκε τη στιγμή που ιδιώτης -καθαριστής είχε εισέλθει σε αυτό για να απομακρύνει όλα τα αντικείμενα και να καθαρίσει το χώρο, κατ’ εντολή αγνώστου μέχρι στιγμής άνδρα».

Ο διάλογος με τον «καθαριστή»

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον «καθαριστή» τον βρήκε ένα άτομο από αγγελία. Συγκεκριμένα, συναντήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και μεταξύ τους έγινε ο εξής διάλογος:

«Πάρε τα κλειδιά και 60 ευρώ. Πήγαινε να καθαρίσεις το διαμέρισμα. Εκεί έμενε ο αδερφός μου, ο οποίος πέθανε. Πάρε ό,τι θέλεις και τα υπόλοιπα πράγματα πέταξέ τα». Ο «καθαριστής» είπε ότι ο άντρας αυτός ήταν κουκουλωμένος και δεν μπορεί να τον αναγνωρίσει.

Οι αστυνομικοί είχαν την πληροφορία ότι η Βαλαβάνη (φίλη του τοξοβόλου) είχε κινηθεί τις 3-4 τελευταίες ημέρες στην περιοχή του Αγίου Νικολάου. Όταν μπήκαν στο διαμέρισμα βρήκαν ανοιχτές τις ντουλάπες και προφανώς έλειπαν κάποια πράγματα.

Να σημειωθεί ότι αστυνομία αναζητεί και άλλα σπίτια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.