ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νεκρό βρέφος 11 μηνών: Απίστευτες δικαιολογίες από τη μητέρα – «Του έκανα κλύσματα για αυτό έχει σημάδια κακοποίησης»

Νεκρό βρέφος 11 μηνών: Απίστευτες δικαιολογίες από τη μητέρα – «Του έκανα κλύσματα για αυτό έχει σημάδια κακοποίησης»

Για τα αποτελέσματα της νεκροτομής ενημερώθηκε το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής που ασχολείται με την υπόθεση και αναμένεται η επίσημη έκθεση. Μετά τα νέα δεδομένα κρατούνται και ανακρίνονται ο πατέρας του 11μηνου βρέφους και ο εξάδελφός του, ο οποίος φιλοξενείτο στο σπίτι όταν συνέβη ο τραγικός θάνατος του κοριτσιού.

Σημειώνεται ότι το βρέφος μεταφέρθηκε χτες το πρωί στο νοσοκομείο από τον πατέρα του. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, η οικογένεια των Σύρων διαμένει σε μισθωμένο, από πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων, διαμέρισμα στην περιοχή του Ζωγράφου. Από προχτές φιλοξενείτο στο σπίτι και άλλο ένα ζευγάρι ομοεθνών τους, (ο άνδρας είναι μακρινός εξάδελφος του πατέρα), που είχαν έλθει από τη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο άνδρες προσήχθησαν αμέσως μετά την διάγνωση που έγινε στο νοσοκομείο και έχει ληφθεί και από τους δύο γενετικό υλικό για DNA. Η προανάκριση εποπτεύεται από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Ανηλίκων.

Τι κατέθεσε η μητέρα του βρέφους

Όταν χθες μεταφέρθηκε το παιδί στο νοσοκομείο, οι γονείς του είχαν μαζί τους και τον ιατρικό του φάκελο, καθώς πήγαιναν συχνά το κοριτσάκι τους στο Παίδων για εξετάσεις εξαιτίας του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε.

Η μητέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στην κατάθεσή της ότι επειδή λόγω του προβλήματος που είχε, το παιδί δεν τρεφόταν σωστά, ήταν αναγκασμένη κάποιες φορές να του κάνει κλύσματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι γονείς του μωρού παραμένουν στο τμήμα Ανηλίκων κι εκεί περιμένουν να φτάσει γραπτώς το πόρισμα του ιατροδικαστή, ώστε να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Τόσο από τους γονείς του παιδιού όσο και από το ζευγάρι ομοεθνών τους που έμεναν μαζί τους στο διαμέρισμα του Ζωγράφου, θα ληφθεί δείγμα DNA. Θα εξεταστούν επίσης και τα άλλα δυο παιδιά της οικογένειας, το δίδυμο κοριτσάκι του άτυχου βρέφους κι ένα αγοράκι 2,5 ετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.