ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Bild ανακάλυψε «50 πολεμική πλοία» της Ελλάδας! – «Τα στέλνει στο… Αιγαίο»

Η Bild ανακάλυψε «50 πολεμική πλοία» της Ελλάδας! – «Τα στέλνει  στο… Αιγαίο»

Μετά τη στρατιωτική κλιμάκωση μεταξύ της Συρίας του Άσαντ και της Τουρκίας, η Ελλάδα σφραγίζει τα σύνορά της, γράφει η γερμανική εφημερίδα Bild.

Σύμφωνα μάλιστα με… αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας, η ελληνική κυβέρνηση στέλνει «50 πολεμικά πλοία στα ελληνικά νησιά» για να προστατεύσει τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ.

Που ακριβώς ανακάλυψε η Bil 50 πολεμικά πλοία του ΠΝ και μάλιστα με αποκλειστικές πληροφορίες, είναι ένα ερώτημα.

Στον τίτλο του επίμαχου άρθρου, η εφημερίδα αναφέρει:

«Οι Έλληνες απομονώνονται πλήρως από τους πρόσφυγες με αφορμή την κλιμάκωση της έντασης Τουρκίας- Συρίας» και η ελληνική κυβέρνηση στέλνει 50 πολεμικά πλοία στη Μεσόγειο».

Η εφημερίδα Bild επικαλείται υψηλόβαθμο κυβερνητικό εκπρόσωπο που δεν θέλησε να κατονομαστεί και πολύ καλώς έκανε που δεν θέλησε να κατονομαστεί καθώς θα έπρεπε να δικαιολογήσει στη συνέχεια πως μέτρησε 50 πλοία για το ΠΝ και μάλιστα όλα σε επιχειρησιακή κατάσταση!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το απόγευμα της Παρασκευής, η Ελλάδα έκλεισε τα σύνορά της με την Τουρκία: όχι μόνο για τους πρόσφυγες, αλλά και για όλους», επισημαίνει το σχετικό δημοσίευμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.