ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έβρος: Εξαγριωμένοι αλλοδαποί φωνάζουν «Αλλαχού Ακμπάρ» – Ψεύδη Τούρκων για νεκρούς και τραυματίες

Έβρος: Εξαγριωμένοι αλλοδαποί φωνάζουν «Αλλαχού Ακμπάρ» – Ψεύδη Τούρκων για νεκρούς και τραυματίες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο πόλεμος της προπαγάνδας από τα τουρκικά ΜΜΕ κατά της Ελλάδας για δήθεν νεκρούς στις Καστανιές από πυρά Ελλήνων στρατιωτών.

Όπως λένε τουρκικές ιστοσελίδες ο έπαρχος της Αδριανούπολης ανακοίνωσε ότι οι ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν ένα «μετανάστη» και τραυμάτισαν ακόμη πέντε!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της «Επιτροπής της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» για την οποία έκανε δηλώσεις ο βοηθός επικεφαλής Hakan Cavusoglu από τα επεισόδια που σημειώθηκαν σήμερα το πρωί οι ελληνικές αρχές χρησιμοποίησαν για να κτυπήσουν τους «πρόσφυγες» χημικά, πλαστικές σφαίρες και πραγματικές σφαίρες!

Μάλιστα όπως λένε 6 άτομα τραυματίστηκαν, σε αντίθεση με τα 5 που ανέφεραν αρχικά, εκ των οποίων τρία κτυπ0ήθηκαν στα πόδια, ένα στην βουβωνικη χώρα, ένα στο κεφάλι και ένα στο στήθος.

Το ανησυχητικό όμως της υπόθεσης είναι πως στο βίντεο που δημοσίευσαν οι Τούρκοι φαίνεται μια μεγάλη ομάδα των «προσφύγων» ενώ μεταφέρει ένα άτομο να φωνάζουν την ιαχή των εξτρεμιστών μουσουλμάνων «Αλλαχου Ακμπαρ» θυμίζοντας το όλο σκηνικό Συρία!

Βέβαια ο στόχος της Τουρκίας είναι να μετατρέψει την Ελλάδα σε Συρία και αυτό θα το επιχειρήσουν με κάθε τρόπο.

Πρόκειται πλέον όχι για υβριδικό πόλεμο, αλλά δυστυχώς οδηγείται σε πραγματικό, καθώς κανείς δεν γνωρίζει πότε κάποιος θα εξοπλίσει αυτά τους εξτρεμιστές αυτούς μουσουλμάνους.

https://twitter.com/Hamlet28741041/status/1235306026498478080

https://twitter.com/ISCResearch/status/1235227784106201088


την ίδια ώρα στην γραμμή των συνόρων το θράσος των αλλοδαπών, είναι τόσο μεγάλο που φτάνουν σε απόσταση ελάχιστων μέτρων από τους Έλληνες στρατιώτες οι οποίοι φρουρούν τα ελληνικά σύνορα με ένα μάλιστα εξ αυτών φωνάζει «Μητσοτάκης» στους στρατιώτες.

Σε απόσταση δύο μέτρων φτάνουν οι αλλοδαποί από τους Έλληνες στρατιώτες!

https://twitter.com/dvndm/status/1234880026862145537

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/dvndm/status/1234776758156693507

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.