Αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι: 4 λεπτά μικρότερη η νύχτα και 4 λεπτά μεγαλύτερη η μέρα, ήδη!

ΕΛΑΣ: «Έχουμε συλλάβει 233 πολίτες για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων»

ΕΛΑΣ: «Έχουμε συλλάβει 233 πολίτες για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων»

Αυξάνεται, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο αριθμός των συλληφθέντων για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Ειδικότερα, οι συλλήψεις ανέρχονται πλέον σε 233, ενώ οι παραβάσεις σε 222. Σημειώνεται, ότι χθες, Σάββατο 21/3, βεβαιώθηκαν 13 παραβάσεις και συνελήφθησαν 12 άτομα σε όλη την Ελλάδα.

Αναλυτικά, οι συλλήψεις και οι παραβάσεις ανά ημέρα έχουν ως εξής: Την Πέμπτη 12/3 4 παραβάσεις και 5 συλλήψεις. την Παρασκευή 13/3 1 και 1, αντίστοιχα, το Σάββατο 14/3 86 και 90, την Κυριακή 15/3 31 και 31, την Δευτέρα 16/3 16 και 16 συλλήψεις, την Τρίτη 17/3 7 και 7, την Τετάρτη 18/3 22 και 24, την Πέμπτη 19/3 17 και 20 και την Παρασκευή 20/3 25 και 27.

Ανά περιοχή έχουν γίνει οι εξής συλλήψεις: 94 στην Αττική, 36 στη Δυτική Ελλάδα, 13 στην Κεντρική Μακεδονία, 11 στη Θεσσαλία, 11 στα Ιόνια Νησιά, 10 στην Κρήτη, 10 στη Θεσσαλονίκη, 10 στο Νότιο Αιγαίο, 10 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 9 στην Πελοπόννησο, 6 στη Δυτική Μακεδονία, 6 στη Στερεά Ελλάδα, 4 στο Βόρειο Αιγαίο και 3 στην Ήπειρο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι συλληφθέντες λειτουργούσαν καταστήματα λιανικής πώλησης, κομμωτήρια, καφετέριες, καφενεία, εστιατόρια, ταβέρνες, ψητοπωλεία, ανθοπωλεία, γήπεδα, καταστήματα ενδυμάτων κ.λπ., για τα οποία ισχύει το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.