ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Αλλοδαποί άναψαν φωτιές στα σύνορα στις Καστανιές του Έβρου

Βίντεο: Αλλοδαποί άναψαν φωτιές στα σύνορα στις Καστανιές του Έβρου

Σε αυξημένη ετοιμότητα τέθηκαν οι δυνάμεις Στρατού και Σωμάτων Ασφαλείας στις Καστανιές του Έβρου, μετά από φωτιά που ξέσπασε μετά τα μεσάνυχτα στην τουρκική πλευρά των συνόρων, πίσω από τον φράκτη.

https://twitter.com/amacheridis/status/1243325104471388160
Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε η πυρκαγιά, και αν αυτή οφείλεται στις φωτιές που ανάβουν αλλοδαποί που παραμένουν στο σημείο, λόγω του έντονου ψύχους.

Να σημειωθεί πως υπάρχουν πληροφορίες πως οι τουρκικές Αρχές, επιδιώκουν την απομάκρυνση μεγάλης μερίδας αλλοδαπών από το Παζαρκουλέ, σύμφωνα με μαρτυρίες μελών ΜΚΟ στα social media και πως χθες άνδρες της στρατοχωροφυλακής γκρέμισαν πολλά από τα πρόχειρα καταλύματα που είχαν στηθεί εκεί το τελευταίο διάστημα και πως αλλοδαποί οδηγήθηκαν με λεωφορεία στην ενδοχώρα. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται στην πανδημία κορωνοϊού που πλήττει και την Τουρκία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.