ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Iσλαμιστές στην Μόρια προς παράνομους μετανάστες: «Μην έρθετε σε επαφή με την μολυσμένη ελληνική πλευρά της Λέσβου»!

Iσλαμιστές στην Μόρια προς παράνομους μετανάστες: «Μην έρθετε σε επαφή με την μολυσμένη ελληνική πλευρά της Λέσβου»!

Tα λεγόμενα «Λευκά Κράνη» τα οποία και έχουν ιδρυθεί στην Μόρια από ισλαμιστές ως παράρτημα της γνωστής ομάδας που δρα στην Συρία ζήτησαν σήμερα από τους αλλοδαπούς που διαβιούν στον καταυλισμό να αποφεύγουν οποιαδήποτε επαφή με Έλληνες και την μολυσμένη από τον κορωνοϊό «ελληνική πλευρά της Λέσβου»!

Από πότε η Λέσβος έχει «ελληνική πλευρά»; Δεν είναι όλη η Λέσβος ελληνική; Η άλλη πλευρά τι είναι; Σε ποιους ανήκει;

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι υπάρχει υπό μελέτη σενάριο στο ελληνικό Πεντάγωνο το οποίο προβλέπει πέραν της εργαλειοποίησης των παράνομων μεταναστευτικών ροών και στην μετατροπή τους σε βιολογικές βόμβες.

Ήδη έχουν εκπονηθεί σχέδια για ένα τέτοιο ενδεχόμενο αλλά και εναλλακτικές δράσεις, για το πως θα μπλοκαριστούν τέτοιες προσπάθεις από την τουρκική πλευρά.

Αυτό θα είναι πολύ πιο απαιτητικό και από τις επιχειρήσεις στον Έβρο.

Οι δηλώσεις των… «Λευκών Κρανών» για «μολυσμένη ελληνική πλευρά» προβληματίζουν καθώς δείχνει το σενάριο να είναι ιδιαίτερα ευκταίο από τους τουρκικούς σχεδιασμούς.

Για τα «Λευκά Κράνη» ενημέρωσε έγκαιρα και έγκυρα για την δημιιουργία τους το pronews.gr

Με πρόσχημα τον κορωνοϊό οι αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες στην Μόρια ίδρυσαν ομάδα με την ονομασία «Λευκά κράνη» (White Helmets)!

Τα «Λευκά Κράνη» είναι μια υποτιθέμενη «ανθρωπιστική» ομάδα προκάλυμμα των τζιχαντιστών στη Συρία που ειδικεύεται σε προβοκατόρικα βίντεο και καθοδηγείται απο δυτικές μυστικές υπηρεσίες. Όλως τυχαίως επιχειρούν μόνο σε περιοχές που ελέγχονται απ την Al Nusra/Al-Qaeda.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν βρίσκονται πουθενά σε περιοχές υπό τον έλεγχο του συριακού Στρατού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.