ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Διάρρηξη στα ΕΛΤΑ Διακοπτού – Οι δράστες έφυγαν με λεία 21.000 ευρώ

Διάρρηξη στα ΕΛΤΑ Διακοπτού – Οι δράστες έφυγαν με λεία 21.000 ευρώ

Διάρρηξη, με λεία η οποία υπολογίζεται περίπου στα 21.000 ευρώ, σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Διακοπτό της Αιγιάλειας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι δράστες έφθασαν με αυτοκίνητο έξω από τα ΕΛΤΑ και, αφού διέρρηξαν την πόρτα, μπήκαν στο εσωτερικό του υποκαταστήματος. Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το σημείο που υπήρχε το χρηματοκιβώτιο, το μετέφεραν στο αυτοκίνητο που βρισκόταν έξω από το υποκατάστημα και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βρέθηκε καμένο αυτοκίνητο σε γειτονική κοινότητα
Στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγει η Αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών, βρέθηκε ένα καμένο αυτοκίνητο στη γειτονική κοινότητα Ζαχλωρίτικα και εξετάζεται αν είναι το όχημα με το οποίο πιθανόν να έφυγαν οι δράστες από τα ΕΛΤΑ του Διακοπτού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.