Θεσσαλονίκη: «Έσπασαν» την καραντίνα για να κάνουν επίθεση σε πολυκατοικία – Πέταξαν πέτρες και φώναζαν συνθήματα ομάδας

Θεσσαλονίκη: «Έσπασαν» την καραντίνα για να κάνουν επίθεση σε πολυκατοικία – Πέταξαν πέτρες και φώναζαν συνθήματα ομάδας

Στη Θεσσαλονίκη κάποιοι αδιαφόρησαν για τα μέτρα προστασίας του κορωνοϊού, «έσπασαν» την καραντίνα και προσπάθησαν να λύσουν οπαδικές διαφορές. Αποτέλεσμα ήταν η σύλληψη δύο ατόμων.

Το οπαδικό επεισόδιο σημειώθηκε περίπου στις 00:30 στην περιοχή της Πυλαίας, στη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρει το Thessnews.gr.

Πρόκειται για δυο ημεδαπούς οι οποίοι, μαζί με άλλα άτομα, μετέβησαν έξω από πολυκατοικίας της περιοχής και πέταξαν πέτρες και βεγγαλικά σε διαμερίσματα, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές σε μπαλκονόπορτες δυο διαμερισμάτων ενώ σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να φώναξαν και συνθήματα.

Σε βάρος των δύο ατόμων σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για διατάραξη κοινής ειρήνης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία, αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, παράβαση του νόμου Περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ τους βεβαιώθηκε και το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο για κίνηση χωρίς τη σχετική βεβαίωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.