ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Καταδιώκουν τους ιερείς για «παραβίαση» της «καραντίνας» αλλά επιτρέπουν στους αλλοδαπούς να κάνουν ό,τι θέλουν (φωτό)

Καταδιώκουν τους ιερείς για «παραβίαση» της «καραντίνας» αλλά επιτρέπουν στους αλλοδαπούς να κάνουν ό,τι θέλουν (φωτό)

Την ώρα που οι ιερείς που «τόλμησαν» να κοινωνήσουν τους πιστούς διώκονται ποινικά, με κάποιους από αυτούς να καταζητούνται όπως στην περίπτωση του πολύτεκνου Ιερέα, Παπα-γιώργη Σχοινά, στο Κουκάκι, οι παράνομοι μετανάστες συνωστίζονται ελεύθερα (και στη Σάμο) όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, χωρίς κανένας να τους ενοχλεί ή να τους διώκει.

Μάλιστα χθες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς ζήτησε την άμεση παρέμβαση εισαγγελέα για τα… «περιστατικά» θείας κοινωνίας σε εκκλησίες στο Κουκάκι και την Κέρκυρα.

«Αυτά που συνέβησαν σήμερα σε εκκλησίες στο Κουκάκι και στην Κέρκυρα συνιστούν παράβαση των νόμων και των εντολών της Ιεράς Συνόδου και θέτουν σε μεγάλο κίνδυνο τη ζωή πολιτών και τη δημόσια υγεία. Επικοινώνησα με τον Υπουργό Δικαιοσύνης προκειμένου να ζητήσει από τις Εισαγγελικές αρχές να κινηθούν οι νόμιμες διαδικασίες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς.

Άραγε ο συνωστισμός των παράνομων μεταναστών έξω από σούπερ μάρκετ και τράπεζες δεν συνιστούν παραβίαση των νόμων του κράτους;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.