ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Κέντρο διερχομένων» η δομή-«κορωνοφωλιά» της Μαλακάσας – Εντοπίστηκαν τελικά οι αλλοδαποί που είχαν φύγει (upd)

«Κέντρο διερχομένων» η δομή-«κορωνοφωλιά» της Μαλακάσας – Εντοπίστηκαν τελικά οι αλλοδαποί που είχαν φύγει (upd)

(Ανανέωση 20:32) Στην… πλατεία Βικτωρίας εντοπίστηκαν τελικά πριν λίγη ώρα, οι τρεις «πρόσφυγες» που αναζητούνταν από το πρωί της Παρασκευής. Οι τρεις άνδρες είχαν φύγει από την «δομή» της Μαλακάσας.

Με ειδικό όχημα και τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας, οι τρεις άνδρες μεταφέρθηκαν πίσω στον καταυλισμό. Υπενθυμίζεται πως το πρωί είχαν εντοπιστεί άλλοι δύο στον Σταθμό Λαρίσης.


(Αρχικό κείμενο 09:52) Πλήρης αναρχία επικρατεί στην δομή της Μαλακάσας, καθώς παρά την καραντίνα αρκετοί παράνομοι μετανάστες συνεχίζουν να φεύγουν από τη δομή, δημιουργώντας κίνδυνο πιθανής διασποράς του κορωνοϊού στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (24.04.2020) σε έλεγχο αστυνομικών στην Πλατεία Βικτωρίας στο κέντρο της Αθήνας βρέθηκαν άλλοι τρεις μετανάστες που είχαν φύγει από τη δομή Μαλακάσας.

Νωρίτερα, το πρωί στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Λαρίσης εντοπίστηκαν από την αστυνομία και συνελήφθησαν άλλοι δύο μετανάστες, που “έσπασαν” κι αυτοί την καραντίνα από την ίδια δομή και ήρθαν στην Αθήνα.

Στους δύο μετανάστες επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες κυρώσεις και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν πίσω στη δομή Μαλακάσας, η οποία παραμένει σε καθεστώς καραντίνας λόγω υψηλού επιδημιολογικού φορτίου με απανωτά θετικά κρούσματα κορονοϊού.


Σε «υγειονομικές βόμβες» έχουν εξελιχθεί οι «δομές φιλοξενίας» αλλοδαπών σε όλη την χώρα καθώς αποδεικνύεται πως «ευδοκιμεί» εντός τους ο κορωνοϊός και είναι αδύνατη η φύλαξη των ατόμων μέσα σε αυτές όπως αποδεικνύει η διαφυγή τεσσάρων παράνομων μεταναστών την νύχτα από την Μαλακάσα.

Τέσσερα άτομα έσπασαν την καραντίνα, στην οποία έχει τεθεί η δομή φιλοξενίας στη Μαλακάσα, μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι τέσσερις έφυγαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, άγνωστο πώς. Η απουσία τους διαπιστώθηκε στην καταμέτρηση και αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Από την έρευνα προέκυψε η πληροφορία πως είχαν σκοπό με το τρένο να κατευθυνθούν στον Σταθμό Λαρίσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στον Σταθμό έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που εντόπισαν και συνέλαβαν δύο από τους τέσσερις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.