
Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στη Ρόδο όταν πολίτης κινήθηκε απειλητικά σε αστυνομικούς κατά τη διάρκεια ελέγχου στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων λόγω του κορωνοϊού.
Ο άνδρας φαίνεται σε βίντεο αυτόπτη μάρτυρα του περιστατικού στη Ρόδο, να προκαλεί τους αστυνομικούς ακόμα και με χειρονομίες εναντίον τους.
Την ίδια στιγμή τα όργανα της τάξης, με “ολύμπια” ψυχραιμία, προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τον “θερμόαιμο” πολίτη.
Όλα διαδραματίστηκαν μπροστά σε σημείο όπου φαίνεται να υπήρχε συνωστισμός.
Το επεισόδιο έληξε με την αποχώρηση του άνδρα, χωρίς, ωστόσο, συνέπειες για τη φραστική επίθεση κατά των αστυνομικών, που απλώς έκαναν τη δουλειά τους εν μέσω πανδημίας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.