ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παραδοχή Σ. Μπαλάσκα: «Δεν μπαίνουμε στους καταυλισμούς στο Μενίδι γιατί υπάρχει επικινδυνότητα» (βίντεο)

Παραδοχή Σ. Μπαλάσκα: «Δεν μπαίνουμε στους καταυλισμούς στο Μενίδι γιατί υπάρχει επικινδυνότητα» (βίντεο)

«Έχει επικινδυνότητα», με αυτό τον τρόπο παραδέχθηκε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, το γεγονός ότι η ελληνική Αστυνομία δεν μπαίνει σε καταυλισμούς τσιγγάνων στο Μενίδι.

«Είναι μια ιδιαίτερη περιοχή, όπως και ολόκληρη η Δυτική Αττική. Σε αυτή την περιοχή είχε αναφερθεί και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο προεκλογικό του πρόγραμμα, γιατί η εγκληματικότητα είχε χτυπήσει κόκκινο. (…) Είναι δυνατόν μια περιοχή των Αθηνών να είναι Τέξας; Κάποτε το είχαμε στην Κρήτη αυτό. Όλη η αστυνόμευση του λεκανοπεδίου είναι εκεί αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά ο κ. Μπαλάσκας.

Ερωτηθείς αν η Αστυνομία επιχειρεί εντός του καταυλισμού, με δεδομένο ότι σχεδόν καθημερινά οι κάτοικοι της περιοχής βρίσκουν σφαίρες παντού, στους δρόμους, στα μπαλκόνια, στα αυτοκίνητα, ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. απάντησε: «Δεν μπαίνουμε στους καταυλισμούς γιατί υπάρχει επικινδυνότητα».

Τι γίνεται όμως αν γνωρίζει η Αστυνομία ότι εντός του καταυλισμού διαπράττεται κάποια παρανομία; Ο κ. Μπαλάσκας είναι… αφοπλιστικός: «Όχι, δεν μπορείς να μπεις. Για να μπεις πρέπει να υπάρχεις μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας. (…) Αν θέλει κάποιος να σκοτωθεί, να πεθάνει εκεί μέσα, μπορεί να το κάνει».

Στην εκπομπή μίλησε και κάτοικος της περιοχής, η οποία περιέγραψε μια ανεξέλεγκτη κατάσταση: «Είναι ανεξέλεγκτοι. Δεν καταλαβαίνουν ούτε από Αστυνομία ούτε από τίποτα. Η Αστυνομία προσπαθεί, αλλά… Θέλει πιο μεγάλη παρέμβαση», ενώ όπως είπε έχει βρει και η ίδια κάλυκα στον δρόμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.