ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βάρκιζα: Οδηγός λεωφορείου έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τρεις άνδρες – Διακομίστηκε στο ΤΖΑΝΕΙΟ

Βάρκιζα: Οδηγός λεωφορείου έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τρεις άνδρες – Διακομίστηκε στο ΤΖΑΝΕΙΟ

Απίστευτο συμβάν ξυλοδαρμού οδηγού λεωφορείου σημειώθηκε στις 12:30 το μεσημέρι, στο τέρμα της λεωφορειακής γραμμής 171 στην Βάρκιζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του citybus-drivers.com, το περιστατικό έγινε όταν πίσω από τη στάση του τέρματος είχε παρκάρει ένα λεωφορείο της γραμμής.

Από τα δεξιά του βρίσκονταν δύο ΙΧ αυτοκίνητα και έξω από αυτά βρισκόταν τρεις άνδρες και μία γυναίκα.

Το λεωφορείο είχε σταθμεύσει στη στάση του τέρματος, για το προκαθορισμένο δρομολόγιο, ενώ ήδη μπροστά ήταν παρκαρισμένα τα ΙΧ.

Ο οδηγός άνοιξε τις πόρτες του λεωφορείου και τότε οι τρεις άνδρες κατευθύνθηκαν προς τον οδηγό, μπήκαν εντός του λεωφορείου και τον χτύπησαν αφού πριν ειρωνικά και προκλητικά τον χλεύαζαν αν ενοχλούν που βρίσκονται παρκαρισμένοι σε χώρο στάθμευσης λεωφορείων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκείνη τη στιγμή περνούσαν από το σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που συνέλαβαν τους δράστες και τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. Ο οδηγός του λεωφορείου διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΖΑΝΕΙΟ νοσοκομείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.