ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άρον-άρον επιστρέφουν οι δυνάμεις ασφαλείας στα σύνορα – Τις είχαν αποσύρει για να κυνηγούν πολίτες στις πλατείες!

Άρον-άρον επιστρέφουν οι δυνάμεις ασφαλείας στα σύνορα – Τις είχαν αποσύρει για να κυνηγούν πολίτες στις πλατείες!

Άρον-άρον επιστρέφουν 400 αστυνομικοί στα σύνορα μετά την εισβολή Τούρκων σε ελληνικό έδαφος, μάλιστα είχαν αποσυρθεί από τον Έβρο για να… κυνηγούν τους πολίτες που κάθονταν στις πλατείες αλλά και για να… ξεκουραστούν.

Έτσι μετά τις «μάχες της πλατείας» , η κυβέρνηση τους στέλνει «εσπευσμένα» (αλλά αργοπορημένα, αφού η τουρκική εισβολή και το γκριζάρισμα έχει ήδη γίνει) στα σύνορα καθώς αναμένεται νέα «κινητικότητα» των Τούρκων.

Οι αρμόδιες πηγές του υπ. Προστασίας του Πολίτη, επιβεβαιώνουν πως δεν πρόκειται για έκτακτη ενίσχυση αλλά για επιστροφή των δυνάμεων.

Σε κάθε περίπτωση, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. που αποφάσισε την ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων στην ελληνοτουρκική μεθόριο εξέδωσε την πρώτη διαταγή για τη μετακίνηση στον Έβρο συνολικά 125 αστυνομικών που θα συνδράμουν στις περιπολίες στην οριογραμμή, ενώ αναμένεται και δεύτερη διαταγή που θα αφορά σε 280 άντρες των ΜΑΤ που θα πάρουν το δρόμο για τα χερσαία σύνορα.

Η διαταγή του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. κάνει λόγο για ενδεχόμενη μαζική είσοδο παράνομων μεταναστών (μετά την εισβολή των Τούρκων).

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι η ενίσχυση γίνεται «στο πλαίσιο της αποτελεσματικής αντιμετώπισης των μεταναστευτικών ροών στα ελληνοτουρκικά σύνορα και αποτροπής νέας ενδεχόμενης μαζικής εισόδου παράτυπων μεταναστών στη χώρα μας. Ενισχύουμε για εκτέλεση περιπολιών κατά απόσπαση ή προσωρινή μετακίνηση για όσους αστυνομικούς…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.