Κορωπί: Τρεις Πακιστανοί αποπειράθηκαν να βιάσουν 16χρονο κορίτσι

Κορωπί: Τρεις Πακιστανοί αποπειράθηκαν να βιάσουν 16χρονο κορίτσι

Ανήλικο κορίτσι γλίτωσε τον ομαδικό βιασμό όταν έπεσε στα χέρια τριών αδίστακτων Πακιστανών!

Το περιστατικό συνέβη στο Κορωπί το απόγευμα της Κυριακής, όταν το κορίτσι βγήκε για την καθιερωμένη βόλτα της με το σκυλάκι της, καθώς οι τρεις αλλοδαποί την παρέσυραν σε ένα κοινόβιο.

Η 16χρονη, η οποία πάσχει από γενικευμένη ψυχοκινητική υστέρηση, σύμφωνα με την ιατρική διάγνωση, έβγαλε βόλτα το σκυλάκι της, ράτσας Μαλτέζ, που της είχαν βρει οι γονείς της και τη βοηθούσε στην αντιμετώπιση της ασθένειας.

Όμως, ενώ κάθε ημέρα επέστρεφε έπειτα από μια ώρα, πέρασαν τρεις ώρες χωρίς να επιστρέψει, με αποτέλεσμα οι γονείς της να ανησυχήσουν και να αρχίσουν να την αναζητούν.

Όμως δεν την εντόπισαν στην τακτική της διαδρομή και ενημέρωσαν αναστατωμένοι την Αστυνομία, ενώ επικοινώνησαν με συγγενείς και φίλους τους ώστε να ψάχνουν κι αυτοί για να την εντοπίσουν.

Ξαφνικά, λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Κυριακής, μια φίλη της οικογένειας εντόπισε ταραγμένη την έφηβη και επέστρεψαν μαζί στο σπίτι της, όπου αποκάλυψε στους γονείς της την τρομακτική εμπειρία της.

Όπως περιέγραψε το ανήλικο κορίτσι, σε μικρή απόσταση από το σπίτι της βρέθηκε μπροστά σε έναν Πακιστανό, ο οποίος της έπιασε την κουβέντα με φιλική διάθεση και την παρέσυρε στο σπίτι του. Εκεί εμφανίστηκε πρώτα ένας δεύτερος ομοεθνής του και λίγο αργότερα ένας τρίτος, οι οποίοι άρχισαν να θωπεύουν τη 16χρονη πάνω από τα ρούχα της, ενώ ο πρώτος την ανάγκασε να τον χαϊδέψει στον καβάλο του παντελονιού του!

Προσπάθησε να το σκάσει

Η ανήλικη τους είπε ότι δεν της άρεσαν αυτά που της έκαναν και ότι ήθελε να φύγει, ενώ απείλησε ότι θα ενημερώσει την Αστυνομία. Παρ’ όλα αυτά, ο ένας Πακιστανός εξακολούθησε να προσπαθεί να την παρασύρει στο δωμάτιο! Με το πρόσχημα ότι θέλει να πλύνει τα χέρια της, η 16χρονη κατάφερε να βγει από το σπίτι στην αυλή, όμως, δύο από τους Πακιστανούς την καταδίωξαν για να την επαναφέρουν στο κοινόβιο.

Εκείνη τη στιγμή την εντόπισε η φίλη της οικογένειας και την οδήγησε ασφαλή στο σπίτι της, ενώ οι Πακιστανοί τράπηκαν σε φυγή!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ανήλικη με τους γονείς της κατήγγειλαν το περιστατικό στο Τμήμα Ασφαλείας Κορωπίου, σχηματίστηκε δικογραφία και, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας οι τρεις Πακιστανοί συνελήφθησαν με οργανωμένη επιχείρηση και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.