Υπόθεση «παιδεραστή Ρεθύμνου»: Η στιγμή προσαγωγής του Ν.Σειραγάκη στα δικαστήρια Γρεβενών (βίντεο)

Υπόθεση «παιδεραστή Ρεθύμνου»: Η στιγμή προσαγωγής του Ν.Σειραγάκη στα δικαστήρια Γρεβενών (βίντεο)

Αύριο Πέμπτη 28 Μαΐου, αναμένεται να βρεθεί εκ νέου στις δικαστικές αίθουσες ο Παιδεραστής του Ρεθύμνου, Νίκος Σειραγάκης, ο οποίος και είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια κάθειρξη.

Χθες Τρίτη (26/5), νωρίς το πρωί, οδηγήθηκε εισαγγελέα Γρεβενών μετά τη σύλληψή του, λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκιση του από τις φυλακές Γρεβενών για παραβίαση του περιοριστικού όρου που του έχει επιβληθεί.

Η υπόθεση του Νίκου Σειραγάκη είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς είχε συλληφθεί επ’ αυτοφώρω στο Ρέθυμνο, τον Δεκέμβριο του 2011, για κατάχρηση σε ασέλγεια εις βάρος τριών ανηλίκων.

​Τον Μάιο του 2013 καταδικάστηκε για τις πράξεις του, κατάχρηση σε ασέλγεια και απόπειρα κατάχρησης, εις βάρος 36 παιδιών και είχε καταδικαστεί σε 401 χρόνια κάθειρξη ενώ το 2016 το Εφετείο του επέβαλε ακριβώς την ίδια ποινή, από τα οποία εκτιτέα, βάση νόμου, είναι τα 25 έτη.

Ο κατηγορούμενος δήλωσε τόπο διαμονής τη Θεσσαλονίκη, και δεν επιτρέπεται να απομακρυνθεί από την περιοχή της Καλαμαριάς, σύμφωνα με τους περιοριστικούς όρους, που προβλέπουν και την εμφάνισή του κάθε μήνα στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Ωστόσο, εκείνος εντοπίστηκε στην περιοχή της Μενεμένης.

Δείτε το βίντεο από την προσαγωγή του στα Δικαστήρια Γρεβενών:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.