ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

O M. Χρυσοχοΐδης στον Έβρο: «Καμία ολιγωρία – Να αποφύγουμε τον εφησυχασμό» (βίντεο)

O M. Χρυσοχοΐδης στον Έβρο: «Καμία ολιγωρία – Να αποφύγουμε τον εφησυχασμό» (βίντεο)

«Δεν αποτελεί πια είδηση το ότι βρίσκομαι στον Έβρο, εδώ χτυπάει η καρδιά της πατρίδας, εδώ φυλάσσονται σύνορα», δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από την Αλεξανδρούπολη, την οποία επισκέφθηκε σήμερα ενώ παράλληλα ανακοινώνεται η ενίσχυση των συνόρων με την Τουρκία με 400 αστυνομικούς.

Όπως είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης, «συντονίζουμε το έργο της ασφάλειας και προστασίας των συνόρων σε καθημερινή βάση. Χρειάζεται διαρκής επαγρύπνηση, καμία ολιγωρία και να αποφεύγουμε τον εφησυχασμό».

«Με εντολή και συντονισμό του πρωθυπουργού υλοποιούμε συγκεκριμένο σχέδιο με απόλυτη ψυχραιμία. Βρίσκομαι σήμερα εδώ γιατί υπηρετούμε ένα σχέδιο, δεν συμβαίνει τίποτα έκτακτο, τίποτα να μας ανησυχεί. Μας ανησυχεί διαρκώς μόνο ένα πράγμα, η ασφάλειά μας» τόνισε.

«Για τον λόγο αυτόν ήδη επαναφέρουμε στον Έβρο τους αστυνομικούς που ήταν και πριν, θα τους αντικαταστήσουμε με τους 400 που έχουμε προσλάβει εδώ και μήνες αλλά δεν μπορέσαμε να τους εκπαιδεύσουμε λόγω κορωνοϊού. Μετά το τέλος Σεπτεμβρίου, όταν θα έχουν εκπαιδευτεί, θα επιστρέψουν οι αστυνομικοί στα σπίτια και τις υπηρεσίες τους».

«Με απόλυτη ψυχραιμία, σχέδιο και στρατηγική, φυλάσσουμε τα σύνορά μας, διαχειριζόμαστε το προσωπικό μας, θα κατασκευάσουμε τον φράχτη μας στη βάση των συμφερόντων της χώρας και τέλος να είστε όλοι βέβαιοι πως οι φύλακες είναι εδώ, οι Frontex είναι εδώ, η μεθόριος είναι και θα παραμείνει ασφαλής όσο η κυβέρνηση είναι παρούσα, έχει σχέδιο και στρατηγική και επαγρυπνεί σε καθημερινή βάση» κατέληξε ο υπουργός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.