Επίθεση με οξύ: Θέμα ωρών να οδηγηθεί η δράστις στη δικαιοσύνη – Το κινητό της μασκοφόρου θα οδηγήσει στην σύλληψή της

Επίθεση με οξύ: Θέμα ωρών να οδηγηθεί η δράστις στη δικαιοσύνη – Το κινητό της μασκοφόρου θα οδηγήσει στην σύλληψή της

Η σύλληψη της γυναίκας που έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα στην Καλλιθέα και της κατέστρεψε την ζωή δεν πρόκειται να ξαναφτιάξει τα πράγματα για αυτήν αλλά τουλάχιστον θα αποδοθεί εν μέρει Δικαιοσύνη.

Οι σαρώσεις των τηλεφωνικών επικοινωνιών το κρίσιμο ημίωρο που σημειώθηκε η επίθεση το πρωί της περασμένης Τετάρτης, αναμένεται να αποκαλύψουν ποια είναι η μυστηριώδης γυναίκα που επιτέθηκε με οξύ στην 34χρονη Ιωάννα.

Οι αναλυτές της ειδικής ομάδας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, ποντάρουν στο λάθος που έκανε η δράστις να κουβαλά ενεργοποιημένο το κινητό της τηλέφωνο τη στιγμή της επίθεσης και έτσι μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που έγινε δεκτή, θα έχουν μέχρι την Παρασκευή το στίγμα των κινήσεων των επτά γυναικών που αποτελούν τον τελευταίο κύκλο των υπόπτων.

Αυτό, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ που αναμένεται να «φωτίσουν» τα φωτογραφικά καρέ συγκεκριμένης γυναίκας που θεωρείται η βασική ύποπτη, καθώς γίνονται συγκεκριμένες διεργασίες για να ξεθολώσουν και να αποκαλύψουν την εικόνα της. Μάλιστα, η φωτογραφία αυτή, θα αποκαλύψει ποια από τις επτά γυναίκες είναι το πρόσωπο που θα «κουμπώσει» στη θολή φιγούρα.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, κατάφεραν μέσα από καταθέσεις που έδωσαν φίλοι και γνωστοί της Ιωάννας να σχηματίσουν αρχικά έναν κύκλο δέκα βασικών υπόπτων που μετά τη συζήτηση που είχαν μαζί τους, οι τρεις απορρίφθηκαν λόγω ισχυρού άλλοθι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σιγά – σιγά, ξεκαθαρίζει το τοπίο γύρω από τη μυστηριώδη υπόθεση με την κωδική ονομασία «Βιτριόλι» και οι αστυνομικοί είναι πεπεισμένοι, ότι η σατανική μασκοφόρος που έριξε οξύ και διέλυσε το πρόσωπό της Ιωάννας, είναι θέμα ωρών να τυλιχτεί σε μια κόλλα χαρτί και να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. Οι αξιωματικοί, μόλις πάρουν το «οκ» των γιατρών αναμένεται να επισκεφθούν σήμερα το μεσημέρι, την Ιωάννα και να της θέσουν στοχευμένες ερωτήσεις που να αφορούν σε συγκεκριμένο πρόσωπο. Έτσι, το επόμενο 48ωρο κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικό για την εξιχνίαση της υπόθεσης και είναι πολύ πιθανό ο φάκελος να κλείσει μέσα το Σαββατοκύριακο ή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.