ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γ. Κάρκας: Ξανά σε δίκη για τον βιασμό του οδηγού ταξί

Γ. Κάρκας: Ξανά σε δίκη για τον βιασμό του οδηγού ταξί

Νέους μπελάδες με τη δικαιοσύνη έχει ο Γιώργος Κάρκας, καθώς θα οδηγηθεί ξανά σε δίκη για τον βιασμό σε βάρος οδηγού ταξί.

Σε νέα δίκη οδηγείται ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς, ο οποίος τον περασμένο Μάρτιο, είχε απαλλαγεί κατά πλειοψηφία από το αδίκημα του βιασμού σε βάρος οδηγού ταξί, αδίκημα που σύμφωνα με τη δικογραφία τελέστηκε το Νοέμβριο του 2018 πίσω από τη Γεωπονική Σχολή Αθηνών. Την εξέλιξη αυτή δρομολογεί έφεση που άσκησε κατά της αθωωτικής απόφασης η εισαγγελέας Εφετών Αρετή Σκαφίδα, ζητώντας την εκ νέου διενέργεια της δίκης με το σκεπτικό ότι το πρωτόδικο δικαστήριο δεν εκτίμησε ορθά τα αποδεικτικά στοιχεία της δικογραφίας αλλά και αυτά που προέκυψαν από την ακροαματική διαδικασία.

Ο 30χρονος ηθοποιός, που είχε αρνηθεί κατά την απολογία του στο δικαστήριο την κατηγορία του βιασμού, είχε μάλιστα παραμείνει προφυλακισμένος για την συγκεκριμένη υπόθεση για 16 μήνες.

Το πρωτόδικο δικαστήριο τον έκρινε ωστόσο αθώο, κατά πλειοψηφία, από το αδίκημα του βιασμού οδηγού ταξί, ενώ δικαστές και ένορκοι είχαν αναγνωρίσει στον ηθοποιό το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου.

Απαλλακτική ήταν όμως στην πρότασή της και η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Η εισαγγελέας είχε ζητήσει να απαλλαγεί λόγω αμφιβολιών, για το αδίκημα του βιασμού σε βάρος του οδηγού ταξί, ο κατηγορούμενος ηθοποιός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεταξύ άλλων στην αγόρευσή της, η εισαγγελέας είχε επικαλεστεί την έκθεση του γενετιστή Γ. Φιτσιάλου, σύμφωνα με την οποία δεν βρέθηκε κανένα ίχνος dna του ηθοποιού τόσο στο ταξί του αυτοκινητιστή όσο και στον ίδιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.