ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Μυτιλήνη: Σε δημοτικό χώρο για 14ημερη καραντίνα εγκαταστάθηκαν 213 αλλοδαποί

Μυτιλήνη: Σε δημοτικό χώρο για 14ημερη καραντίνα εγκαταστάθηκαν 213 αλλοδαποί

Οικίσκοι του δημοτικού χώρου φιλοξενίας αιτούντων άσυλο στον Καρά Τεπέ της Μυτιλήνης, κατάλληλα διαμορφωμένοι και περιφραγμένοι μετατράπηκαν από σήμερα σε «καραντίνα» νεοεισερχομένων παράνομων μεταναστών, σε εφαρμογή των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού covid 19.

Ήδη, εκεί μεταφέρθηκαν από το πρωί οι 16 αλλοδαποί που διέμεναν στο λιμάνι της Μυτιλήνης και οι οποίοι είχαν τοποθετηθεί σε απομόνωση σε περίκλειστο χώρο, παραμένοντας σε ένα παλιό λεωφορείο από τις 22 Μαΐου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ας σημειωθεί, ότι άλλοι 213 παράτυπο μετανάστες που έφθασαν στη Λέσβο μέσα στον Μάιο, στα διοικητικά όρια του δήμου Δυτικής Λέσβου, διαμένουν σε «καραντίνα» στα Μεγάλα Θέρμα της Βόρειας Λέσβου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.