ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η «αποσυμφόρηση» των νησιών φέρνει μουσουλμανικές πόλεις στην ενδοχώρα; – Που θα πάνε οι χιλιάδες αλλοδαποί;

Η «αποσυμφόρηση» των νησιών φέρνει μουσουλμανικές πόλεις στην ενδοχώρα; – Που θα πάνε οι χιλιάδες αλλοδαποί;

Εδώ και καιρό είναι σε εξέλιξη το σχέδιο του υπουργείου Ασύλου και Μετανάστευσης για «αποσυμφόρηση» των νησιών από τους χιλιάδες αλλοδαπούς. Το μεγάλο ερώτημα είναι όμως… που θα πάνε όλοι αυτοί;

Την ίδια στιγμή με γοργούς ρυθμούς προχωράει η… συμφόρηση της ενδοχώρας. Πρόσφατα είναι τα σκηνικά από την Μαλακάσα με τους κάτοικους να διαμαρτύρονται για την δημιουργία ενός hot-spot, το οποίο μάλιστα είναι και τόσο κοντά στην Αθήνα.

Από την αρχή του έτους έχουν αποχωρήσει από τα μεγάλα και μικρότερα νησιά 13.728 «αιτούντες άσυλο», ενώ μειώθηκε κατά 14,17% ο συνολικός αριθμός τους.

Ωστόσο ο αριθμός όσων αναμένουν απάντηση για το άσυλο προκαλεί ίλιγγο καθώς με βάσει τα επίσημα στοιχεία οι εκκρεμείς αποφάσεις ανέρχονται σε 99.936!

Και μπορεί το υπουργείο να προτάσσει την αποσυμφόρηση των νησιών όμως στην ενδοχώρα υπάρχουν αντιδράσεις στη δημιουργία δομών, καθώς στην ουσία θα φυτρώσουν από το πουθενά μουσουλμανικές κωμοπόλεις.

Την ίδια ώρα το «φως» της δημοσιότητας είδαν και οι παράλογες απαιτήσεις του… διεθνή οργανισμού μετανάστευσης, ο οποίος ζητάει ξενοδοχεία all inclusive για τους αλλοδαπούς, όπως διαβάσατε στο pronews.gr, την ώρα που ο Έλληνας «βυθίζεται» στη φτώχεια, «κατατρεγμένοι αιτούντες» θα ζουν σε ξενοδοχεία, με 24ωρο service, πλήρη (και δωρεάν) γεύματα, Wi-Fi για τα ακριβά κινητά τους και όλες τις άλλες ανέσεις που ο Έλληνας βλέπει… με το κιάλι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την ιστορία, σε ότι αφορά τις ροές του Μαΐου, αυτές ήταν 91% λιγότερες αφίξεις σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα πέρσι, ενώ σε 4 νησιά (Χίος, Σάμος, Λέρος, Κως) δεν υπήρξε καμία άφιξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.