ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θάνατος 27χρονης που έπεσε σε κώμα – Τα αποτελέσματα της νεκροτομής

Θάνατος 27χρονης που έπεσε σε κώμα – Τα αποτελέσματα της νεκροτομής

Η ιατροδικαστής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τσιόλα, η οποία και διενήργησε την νεκροψία – νεκροτομή, αναφέρει στο πόρισμά της πως η άτυχη 27χρονη Δώρα «έφυγε» από εισρόφηση από αναγωγή γαστρικού περιεχομένου και καθολική εγκεφαλική νέκρωση.

Πρόσθεσε δε ότι περιμένει τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων (ιστολογικών, τοξικολογικών εξετάσεων).

Μαζί της ήταν και ο τεχνικός σύμβουλος που έχει διορίσει η δικηγόρος της οικογένειας της 27χρονης.

Όπως τονίζει η κ. Τσιόλα «συμφωνούμε με τον τεχνικό σύμβουλο ως προς τα ευρήματα και την αιτία θανάτου».

​Για την υπόθεση έχει ήδη διαταχθεί κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση από τον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Η εντολή για την προκαταρκτική εξέταση δόθηκε έπειτα από την καταγγελία του συζύγου της 27χρονης, σύμφωνα με τον οποίο η γυναίκα ήταν απολύτως υγιής. Ο τοκετός ήταν προγραμματισμένος για τις 19 Μαΐου με καισαρική τομή.

Μία ημέρα νωρίτερα, η 27χρονη πήγε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε προεγχειρητικό έλεγχο και σε τεστ για τον κορονοϊό, που ήταν τελικά και η μοναδική εξέταση που της έγινε, σύμφωνα με τον σύζυγό της, επειδή είχε συσπάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​Τελικά, η καισαρική τομή έγινε εκείνη την ημέρα και ήρθε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, όμως λίγο μετά τη γέννα η 27χρονη εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Δυστυχώς όμως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η νεαρή γυναίκα έφυγε από τη ζωή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.