ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στο μπάσκετ πάμε καλά...

Χειροπέδες σε 52χρονο επιχειρηματία για ασελγείς πράξεις κατά της ανήλικης κόρης του

Χειροπέδες σε 52χρονο επιχειρηματία για ασελγείς πράξεις κατά της ανήλικης κόρης του

Στη δικαιοσύνη οδηγήθηκε έπειτα από τα όσα κατήγγειλε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Αττικής η μητέρα μιας 14χρονης, ο 52χρονος πατέρας του κοριτσιού, ο οποίος έχει επιχειρηματική δραστηριότητα στην περιοχή των Μεσογείων.

Η υπόθεση ξεκίνησε, πριν από περίπου τρία χρόνια όταν το μικρό κορίτσι πήγαινε κάποιες φορές στο σπίτι του πατέρα της, καθώς οι γονείς της είχαν χωρίσει.

​«Δεν μπορώ να θυμηθώ πότε ακριβώς αλλά τουλάχιστον μια φορά ο μπαμπάς, όταν είχα πάει στο σπίτι του, με έβαλε να καθίσω πάνω στα γεννητικά του όργανα» φέρεται να είπε η ανήλικη.

​Στη συνέχεια, και μετά από πολύ προσεκτική προσέγγιση από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων, φέρεται να τους αποκάλυψε ότι «υπήρξε και προσπάθεια σεξουαλικής πράξης που όμως δεν ολοκληρώθηκε». Έπρεπε να περάσουν σχεδόν τρία χρόνια μέχρι το μικρό παιδί να βρει το κουράγιο και να εξιστορήσει στη μητέρα της όσα είχαν συμβεί.

Σε βάρος του 52χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και τελικά συνελήφθη αφού είχε εξαφανιστεί για περίπου 15 μέρες. Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι για «γενετήσιες πράξεις κατ εξακολούθηση με ανήλικη, μεταξύ συγγενών» και νωρίς το πρωί οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Ο 52χρονος, που έχει επιχειρηματική δραστηριότητα στον χώρο του σπιτιού, είναι πολύ γνωστό πρόσωπο στην τοπική κοινωνία. Μάλιστα, είχε αναπτύξει και κοινωνικό έργο σε δήμο της περιοχής αλλά φαίνεται ότι αδιαφόρησε για την παροιμία «το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού».

​Ειδικότερα, στο παρελθόν είχε καταδικαστεί για παρόμοιο αδίκημα και συγκεκριμένα για «ασέλγεια σε βάρος ανήλικης έναντι αμοιβής». Τότε το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν υπάλληλος στην εταιρία που διατηρεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων συνεχίζουν την έρευνα τους για τυχόν και άλλα θύματα και δεν αποκλείεται να ζητήσουν και δημοσιοποίηση των στοιχείων του 52χρονου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.