ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στρατόπεδο Κιλκίς: Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε τελικά ο Υπολοχαγός που τραυματίστηκε (upd)

Στρατόπεδο Κιλκίς: Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε τελικά ο Υπολοχαγός που τραυματίστηκε (upd)

(upd 13:11) Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΣ, ο Υπολοχαγός του τραυματίστηκε τις πρωινές ώρες στο στρατόπεδο «Καμπάνη» στο Κιλκίς, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο στρατιωτικός έστρεψε το υπηρεσιακό του όπλο εναντίον του, καθώς θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή του, την ώρα που βρισκόταν μέσα στο στρατόπεδο.

Οι συνάδελφοί του ήταν αυτοί που τον βρήκαν αιμόφυρτο στο γραφείο του και κάλεσαν βοήθεια, καθώς τον αναζητούσαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης. Ο υπολοχαγός αρχικά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και στη συνέχεια στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως στη Θεσσαλονίκης και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη.


(Αρχικό κείμενο 10:11) Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα 24 Ιουνίου, ο Υπολοχαγός Γ.Σ. που υπηρετεί σε Στρατόπεδο του νομού Κιλκίς, υπέστη τραυματισμό με υπηρεσιακό όπλο.

Να σημειωθεί πως το ατύχημα συνέβη μέσα στο Στρατόπεδο.

Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, όπου η κατάσταση της υγείας του παρακολουθείται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται αρμοδίως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.