ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κρήτη: Αστυνομικοί εντόπισαν 81 δενδρύλλια χασίς – Δύο συλλήψεις (φώτο)

Κρήτη: Αστυνομικοί εντόπισαν 81 δενδρύλλια χασίς – Δύο συλλήψεις (φώτο)

Οι Αστυνομικές Αρχές, κατόπιν μεγάλης επιχείρησης στην περιοχή Λασιθίου, εντόπισαν μία νέα χασισοφυτεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν χθες το βράδυ όταν οι αστυνομικοί βρήκαν σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους σε δασώδη περιοχή της Ιεράπετρας 81 δενδρύλλια χασίς. Μάλιστα, τα δενδρύλλια βρίσκονταν σε στάδιο ανάπτυξης και έφταναν μέχρι και τα δύο μέτρα!

Παράλληλα, συνελήφθη αρχικά ένας άνδρας ο οποίος είχε πάει στη φυτεία με αγροτικό. Κατά την προανάκριση διαπιστώθηκε πως στη φυτεία συμμετείχε ακόμη ένας άνδρας ο οποίος και συνελήφθη.

Σε έρευνα που έγινε στα σπίτια των δύο ανδρών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, σφαίρες, 40 γραμμάρια χασίς και μία ζυγαριά ακριβείας. Επιπλέον κατασχέθηκαν καλλιεργητικά εργαλεία τα οποία βρέθηκαν στο χώρο της φυτείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η προανάκριση γίνεται από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.