ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μύκονος: «Χειροπέδες» σε πέντε αλλοδαπούς για κατοχή ναρκωτικών και όπλων

Μύκονος: «Χειροπέδες» σε πέντε αλλοδαπούς για κατοχή ναρκωτικών και όπλων

Στη σύλληψη πέντε αλλοδαπών, ηλικίας από 25 μέχρι 44 ετών, προχώρησε το Λιμενικό Σώμα στη Μύκονο.

Με τη βοήθεια του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών Ugly, οι αστυνομικοί συνέβαλαν τους πέντε άνδρες στην περιοχή Φτελία, για κατοχή ναρκωτικών και όπλων. Όπως διαπιστώθηκε, άπαντες παραμένουν παράνομα στη χώρα.

Οι άνδρες του λιμενικού ακινητοποίησαν τους αλλοδαπούς έξω από το σπίτι τους και σε έρευνα που έγινε βρέθηκαν σε λιθόκτιστη περίφραξη, κρυμμένα κάτω από οικοδομικά υλικά θαμμένα στο έδαφος, πέντε σφραγισμένοι πλαστικοί κουβάδες που περιείχαν δέκα νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη 7,133 γρ., ένα γυάλινο βάζο ρύζι και μία νάιλον αυτοσχέδια συσκευασία με ποσότητα πιθανόν κοκαΐνης, τρεις ζυγαριές ακριβείας, τριάντα αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη σε σακούλα, συνολικού μικτού βάρους 387,59 γρ. κι ένα πιστόλι με μία γεμιστήρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια, στον προαύλιο χώρο του σπιτιού, βρέθηκαν ακόμα δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους 78,33 γρ. Στην κατοχή τους οι αλλοδαποί είχαν και το χρηματικό ποσό των 3.985 ευρώ και σαράντα δολάρια ΗΠΑ, καθώς και εφτά συσκευές κινητής τηλεφωνίας, που επίσης κατασχέθηκαν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.