ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κρήτη: Θανατηφόρο τροχαίο για Γερμανό τουρίστα – Έγινε κομμάτια το αυτοκίνητό του

Κρήτη: Θανατηφόρο τροχαίο για Γερμανό τουρίστα – Έγινε κομμάτια το αυτοκίνητό του

Μία μετωπική σύγκρουση ανάμεσα σε δύο άνδρες στην εθνική οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου, στο ύψος του Μπαλί, είχε ως αποτέλεσμα ένας 72χρονος Γερμανός να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Δύο αντιθέτως κινούμενα οχήματα, στα οποία επέβαιναν, ένας Γερμανός και ένας Ρώσος αντίστοιχα, συγκρούστηκαν σφοδρά, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του 72χρονου Γερμανού, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, διέμενε μόνιμα στον Πρίνο Ρεθύμνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 70χρονος Ρώσος τουρίστας ανασύρθηκε ελαφρά τραυματισμένος από το δεύτερο όχημα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου για προληπτικούς λόγους. Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο διερευνά το Τμήμα Τροχαίας ΒΟΑΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.