Εξαρθρώθηκαν δύο συμμορίες πορτοφολάδων: «Επαγγελματίες» από Ρουμανία, Βουλγαρία και Αλβανία

Εξαρθρώθηκαν δύο συμμορίες πορτοφολάδων: «Επαγγελματίες» από Ρουμανία, Βουλγαρία και Αλβανία

Εξαρθρώθηκαν δύο συμμορίες με πορτοφολάδες που δρούσαν στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, από την Ασφάλεια Αττικής. Τα μέλη τους ήταν από Ρουμανία, Βουλγαρία και Αλβανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι προσαγωγές ξεπερνούν τις 45 και οι περισσότερες αναμένεται να μετατραπούν σε συλλήψεις. Ο λόγος για άτομα από τα Βαλκάνια και κυρίως Ρουμανία, Βουλγαρία και Αλβανία, σχεδόν όλα τους σεσημασμένα για παρόμοια αδικήματα κατά το παρελθόν.

Τα μέλη των δύο συμμοριών, εκμεταλλευόμενα σημεία με συνωστισμό, άρπαζαν πορτοφόλια και από εμπορικά κέντρα και καταστήματα. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι με διαφορετική σύνθεση και σε ομάδες των 3 έως 6 ατόμων προκειμένου να συνεννοούνται, να «κυκλώνουν» το υποψήφιο θύμα και να μπορούν να διαφύγουν πιο εύκολα αν κάτι στράβωνε, οι πορτοφολάδες «χτυπούσαν» σε κάθε γωνιά της Αθήνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσημες ανακοινώσεις για την εξάρθρωση των δύο συμμοριών αναμένονται από τη ΓΑΔΑ την Τρίτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.