Γλυφάδα: Συνελήφθη για κλοπή ράπερ

Γλυφάδα: Συνελήφθη για κλοπή ράπερ

Έπειτα από καταδίωξη στη Γλυφάδα, η ομάδα ΔΙ.ΑΣ προχώρησε χθες, Τρίτη, στη σύλληψη ενός ράπερ, ο οποίος προηγουμένως είχε επιτεθεί με συνεργό του σε δύο 18χρονους.

=Ο δράστης μαζί με έναν συνεργό του, νωρίτερα είχαν επιτεθεί σε δύο 18χρονους στον Λαιμό της Βουλιαγμένης και με την χρήση σωματικής βίας, τους είχαν αφαιρέσει τα κινητά τους τηλέφωνα και τα χρήματα που είχαν πάνω τους.

Τα δύο παιδιά κατήγγειλαν αμέσως το περιστατικό και έτσι υπήρξε κινητοποίηση των αρχών.

Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ λίγο αργότερα εντόπισε τον ράπερ με τον συνεργό του, οι οποίοι προσπάθησαν να τους ξεφύγουν με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

Αυτή όμως δεν κράτησε για πολύ, καθώς η μηχανή που οδηγούσαν οι δράστες δεν άργησε να ακινητοποιηθεί από τους αστυνομικούς στην Γλυφάδα.

Στον έλεγχο που τους έγινε, βρέθηκαν πάνω τους τόσο τα κλοπιμαία, όσο και ένα σπρέι πιπεριού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τόσο ο ράπερ, τα στοιχεία του οποίου μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά, όσο και ο συνεργός του έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για κατοχή ναρκωτικών και άλλες έκνομες ενέργειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.