Θεσσαλονίκη: Κλοπή για… ψίχουλα – Με λεία 30 ευρώ σε κέρματα έφυγαν οι ληστές από το κατάστημα (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Κλοπή για… ψίχουλα – Με λεία 30 ευρώ σε κέρματα έφυγαν οι ληστές από το κατάστημα (βίντεο)

Δύο νεαροί ληστές μπούκαραν σε πρατήριο καυσίμων για να ληστέψουν, όμως δεν στάθηκαν ιδιαίτερα τυχεροί, καθώς το ταμείο του καταστήματος ήταν σχεδόν άδειο και αναγκάστηκαν να κλέψουν 30 ευρώ σε κέρματα πριν αποχωρήσουν.

Δράστες δύο νεαροί, οι οποίοι φορώντας κουκούλες, μπήκαν στο βενζινάδικο στην οδό Στέλιου Καζαντζίδη, στην Πυλαία, ψάχνοντας χρήματα.

Τελικά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ιδιοκτήτης, έσπασαν τη τζαμαρία για να πάρουν μόλις 30 ευρώ σε κέρματα! Ο ιδιοκτήτης, κοινοποίησε βίντεο από τις κάμερες του καταστήματος, σε μια προσπάθεια να προειδοποιήσει και άλλους συναδέλφους του.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

“Αδίστακτοι οι δράστες νεαροί με μικρή βαριοπούλα έσπασαν τις τζαμαρίες του καταστήματος για να πάρουν 30 ευρώ ψιλά σε κέρματα! Οι δράστες δεν σταματούν παρόλη τη σωστή λειτουργία του συναγερμού και τον πλήρη φωτισμό του πρατηρίου καυσίμων!

Στη συνέχεια αφού τους αντιλήφθηκε ο υπεύθυνος του καταστήματος τράπηκαν σε αστραπιαία φυγή, περνώντας μέσα από σπασμένες τζαμαρίες”.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.