ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βόνιτσα: «Τσάκωσαν» 56χρονο να ψαρεύει παράνομα από ιχθυοκαλλιέργεια

Βόνιτσα: «Τσάκωσαν» 56χρονο να ψαρεύει παράνομα από ιχθυοκαλλιέργεια

Το Λιμενικό Σώμα, που περιπολούσε στην θαλάσσια περιοχή «Παλιόβαρκα» της Βόνιτσας, κατάφερε να εντοπίσει έναν από τους δεκάδες λαθραλιείς που λυμαίνονται τα ψάρια τα οποία μεγαλώνουν στις εγκαταστάσεις ιχθυοκαλλιέργειας στην Αιτωλοακαρνανία.

Οι λιμενικοί εντόπισαν ένα σκάφος με εξωλέμβιο κινητήρα που κινούταν στην περιοχή χωρίς άλλα διακριτικά στοιχεία και το ακινητοποίησαν, προκειμένου να κάνουν έλεγχο. Όπως διαπίστωσαν, ο 56χρονος Έλληνας που το χειριζόταν είχε απλώσει δίχτυα μήκους εκατό μέτρων, για να ψαρεύει παράνομα στις εγκαταστάσεις

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σκάφος του εντοπίστηκαν αλιεύματα βάρους 85 κιλών, τα οποία κατασχέθηκαν, μαζί με τα δίχτυα, τη λέμβο και την εξωλέμβια μηχανή. Ο 56χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Λιμεναρχείο Πρέβεζας. Σχηματίστηκε ήδη σε βάρος του δικογραφία για παράνομη αλιεία και κλοπή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.