ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνελήφθη ισοβίτης Αλβανός δραπέτης φυλακών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη ισοβίτης Αλβανός δραπέτης φυλακών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Ένας 43χρονος Αλβανός δραπέτης φυλακών, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, συνελήφθη στην Αρτέμιδα Αττικής για ναρκωτικές ουσίες, όπλα, πλαστογραφία, καθώς και για απόδραση κρατουμένου.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο δραπέτης διακινούσε σημαντικές ποσότητες ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στην Αρτέμιδα, ο 43χρονος συνελήφθη να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση δέκα συσκευασιών, που περιείχαν ηρωίνη.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 5 κιλών και 50 γραμμαρίων, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, χρηματικό ποσό 1.050 ευρώ, διαβατήριο και ταυτότητα αμφιβόλου γνησιότητας, 2 κινητά τηλέφωνα, γεμιστήρα και πλαστική συσκευή θρυμματισμού.

Ο κατηγορούμενος είχε πάρει άδεια από φυλακές στις οποίες δεν επέστρεψε μετά από άδεια που έλαβε. Ο 43χρονος εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή, ληστεία κατά συναυτουργία και κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.