ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θρίλερ στα Τρίκαλα με την 16χρονη που βρέθηκε νεκρή – «Το σκότωσαν το λουλούδι» λένε οι συγγενείς της

Θρίλερ στα Τρίκαλα με την 16χρονη που βρέθηκε νεκρή – «Το σκότωσαν το λουλούδι» λένε οι συγγενείς της

Μία 16χρονη μαθήτρια εντοπίστηκε νεκρή έξω από εκκλησία στο λόφο του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα, με την τοπική κοινωνία να είναι σοκαρισμένη από την είδηση.

Οι πρώτες ενδείξεις έκαναν λόγο για αυτοκτονία, αλλά η οικογένεια επιμένει πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. «Το σκότωσαν, έφυγε το λουλούδι… Δεν πιστεύω ότι έπεσε μόνη της. Κάποιος να μου πει… Θέλω να βρεθεί η αλήθεια…», ανέφερε ο πατέρας της ανήλικης μαθήτριας, με το θείο της να προσθέτει: «Η δικαιοσύνη να βρει το δολοφόνο. Το κοριτσάκι είναι δολοφονημένο».

Η δίδυμη αδερφή της, που ήταν εκείνη που είχε την τελευταία επικοινωνία μαζί της, επίσης δεν πιστεύει πως αυτοκτόνησε. Οι υποψίες της για το θάνατο της αδελφής της, μάλιστα, στρέφονται σε συγκεκριμένο πρόσωπο, έναν αρκετά μεγαλύτερο άνδρα: «Βγήκαν πρώτη φορά χθες. Αυτός είναι πολύ μεγαλύτερός της, είναι 27 χρονών. Ανησυχήσαμε, το είπα στους δικούς μου ότι η αδερφή μου έχει φύγει. Πήραμε και την αστυνομία, τους είπαμε ότι πρέπει να ψάξουν. Πρέπει να βρεθεί ο ένοχος και τώρα έκλεισε η έρευνα λόγω αυτοκτονίας, ενώ στην αρχή μας έλεγαν πως δεν υπήρχε λόγος για αυτοκτονία».

Η αστυνομία δεν έχει αποκλείσει μέχρι στιγμής κανένα σενάριο, ούτε εκείνο της εγκληματικής ενέργειας. Οι μώλωπες στο πρόσωπο της 16χρονης, καθώς και μια καταγγελία για καβγά που είχε η κοπέλα, αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών της αστυνομίας έψαξε για γενετικό υλικό κι αποτυπώματα και συνέλεξε στοιχεία που ίσως βοηθήσουν να λυθεί το μυστήριο του θανάτου της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πόρισμα του ιατροδικαστή, που αναμένεται να ρίξει «φως» στην υπόθεση, θα βγει την Πέμπτη (16/07). Η οικογένεια της 16χρονης θα ορίσει και δικό της πραγματογνώμονα για τη διαδικασία. Θεωρεί πως οι κηλίδες αίματός της, που βρέθηκαν στο σημείο, δεν είναι από την πτώση αλλά από χτυπήματα που δέχθηκε. Οι αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, θεώρησαν πως η κοπέλα ανέβηκε από τη σκαλωσιά στην οροφή της εκκλησίας, περπάτησε στην οροφή κι έφθασε στην άκρη της, από όπου έπεσε στο κενό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.