ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΕΛ.ΑΣ: Εξιχνιάστηκαν 9 διαρρήξεις σε κατοικίες και ΙΧ στο Κιλκίς – 3 συλλήψεις

ΕΛ.ΑΣ: Εξιχνιάστηκαν 9 διαρρήξεις σε κατοικίες και ΙΧ στο Κιλκίς – 3 συλλήψεις

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Παιονίας, με τη συνδρομή συναδέλφων τους της Ασφάλειας Κιλκίς, συνέλαβαν τρεις άνδρες οι οποίοι είχαν διαρρήξει τουλάχιστον οκτώ σπίτια και ένα αυτοκίνητο σε χωριά της ευρύτερης περιοχής του Κιλκίς. Μάλιστα, στην κατοχή του ενός βρέθηκε και μικροποσότητα ναρκωτικών.

Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί, διαπιστώθηκε ότι από τις 15 Ιανουαρίου και ως την σύλληψή τους, οι τρεις δράστες είχαν εισβάλει στα σπίτια παραβιάζοντας παράθυρα και κατάφεραν να αρπάξουν μετρητά ύψους 3.273 ευρώ και κοσμήματα αξίας 9.600 ευρώ.

​Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.