ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Από τα ΜΜΕ δήλωσε πως έμαθε ο 27χρονος αστυνομικός για τον θάνατο της 16χρονης στα Τρίκαλα

Από τα ΜΜΕ δήλωσε πως έμαθε ο 27χρονος αστυνομικός για τον θάνατο της 16χρονης στα Τρίκαλα

Ραντεβού στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων με 27χρονο αστυνομικό, με τον οποίο είχε επαφές, φέρεται να πραγματοποίησε η 16χρονη από τα Τρίκαλα που βρέθηκε νεκρή δίπλα στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας της νεαρής μαθήτριας, Δημήτρης Σαμαρτζής, γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης 15 Ιουλίου τη 16χρονη συνόδεψε μια ξαδέρφη της μέχρι την κεντρική πλατεία των Τρικάλων, όπου είχε ραντεβού με τον 27χρονο. Όταν ο τελευταίος έφθασε στην πλατεία, εκείνη ζήτησε από την ξαδέρφη της να φύγει, χωρίς στη συνέχεια να γνωρίζει κανείς πού πήγαν οι δυο τους.

Ωστόσο, ο ίδιος ο αστυνομικός στην κατάθεση που έθεσε την Πέμπτη (16/07) στους συναδέρφους του στα Τρίκαλα ισχυρίστηκε πως έμαθε για το θάνατό της από τα ΜΜΕ, την επόμενη ημέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 27χρονος γνωρίστηκε με την ανήλικη κοπέλα μέσω διαδικτυακής σελίδας ανάρτησης φωτογραφιών, πριν από μερικές εβδομάδες. Προχθές κανόνισαν, επίσης μέσω τις συγκεκριμένης ιστοσελίδας, να βρεθούν και από κοντά. Σύμφωνα με τον ίδιο, πράγματι βρέθηκε γύρω στις 2 τα ξημερώματα με την 16χρονη στον Προφήτη Ηλία, αλλά στη συνέχεια έφυγε. Όπως εξήγησε, μάλιστα, εκείνη δεν έδειχνε σημάδια ανησυχίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.