ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ξάνθη: Αδίστακτος τσαντάκιας επιτέθηκε σε γυναίκα – Την ξυλοκόπησε αλλά εκείνη αντιστάθηκε

Ξάνθη: Αδίστακτος τσαντάκιας επιτέθηκε σε γυναίκα – Την ξυλοκόπησε αλλά εκείνη αντιστάθηκε

Θύμα ενός βίαιου τσαντάκια έπεσε μια γυναίκα στα Πηγάδια της Ξάνθης, την Κυριακή!

Η άτυχη γυναίκα κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό της, όταν την πλησίασε αθόρυβα ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα. Ο ένας από τους επιβάτες βγήκε, όρμησε εναντίον της και τράβηξε απότομα την τσάντα της, ενώ ταυτόχρονα την χτυπούσε! Αν και ο δράστης την έριξε στο έδαφος, το θύμα αντιστάθηκε κρατώντας σφιχτά την τσάντα, μέσα από την οποία έπεσε το κινητό της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κακοποιός το άρπαξε και μπήκε βιαστικά στο αυτοκίνητο όπου τον περίμεναν οι άλλοι τρεις δράστες, με το οποίο εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Η τρομοκρατημένη γυναίκα καθυστέρησε ώσπου να βρει αστυνομικούς για να καταγγείλει τη ληστεία κι έτσι οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών απέβησαν άκαρπες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.