Τροχαίο Νεμέα: Επέβαιναν έντεκα αλλοδαποί στο ΙΧ του μοιραίου δυστυχήματος (βίντεο)

Τροχαίο Νεμέα: Επέβαιναν έντεκα αλλοδαποί στο ΙΧ του μοιραίου δυστυχήματος (βίντεο)

Έντεκα αλλοδαποί βρίσκονταν μέσα στο ένα εκ των δύο ΙΧ που ενεπλάκησαν στο τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα το πρωί του Σαββάτου στη Νεμέα.

Το ΙΧ με τους 11 αλλοδαπούς συγκρούστηκε για άγνωστη ακόμα αιτία, με ένα δεύτερο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 44χρονος, ενώ στο δυστύχημα ενεπλάκη και ένα φορτηγό.

Ο μέχρι στιγμής απολογισμός κάνει λόγο για έναν νεκρό και 9 τραυματίες. Ο νεκρός και οι οχτώ τραυματίες είναι από τους επιβάτες στο ΙΧ με τους 11 αλλοδαπούς.

Επίσης, τραυματίστηκε και ο 44χρονος οδηγός του δεύτερου ΙΧ, ενώ στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργεί η Τροχαία για τα αίτια του δυστυχήματος αναζητούνται ο αλλοδαπός οδηγός του αυτοκινήτου και ένας από τους επιβαίνοντες στο ίδιο αυτοκίνητο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.