Τέλος στη ζωή του με τραγικό τρόπο αποφάσισε να βάλει ένας 41χρονος ιδιοκτήτης γηροκομείου στον Άγιο Στέφανος, καθώς εκεί εντοπίστηκαν κρούσματα του κορωνοϊού.

Μάλιστα σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι του 41χρονου, φέρεται να έγραφε ότι ο ίδιος έχει απογοητευτεί αρκετά γιατί εντοπίστηκαν αυτά τα κρούσματα στο δικό του γηροκομείο.

Παράλληλα, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί έκαναν λόγο για έναν άνδρα ευαίσθητο και ευσυνείδητο, που τηλεφωνούσε σε όσους είχαν κάποιον άνθρωπο στο γηροκομείο για να τους ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας των δικών τους,

Στις 6 Οκτωβρίου καλεί κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, και στις 15 αρχίζουν τα τεστ, όπου βγαίνει θετική μια νοσηλεύτρια και στη συνέχεια προέκυψαν άλλα δύο κρούσματα, δηλαδή συνολικά τρία.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Διονύσου, Γιάννης Καλαφατέλης επεσήμανε πως τις τελευταίες δύο με τρεις ημέρες είχε μιλήσει αρκετά μαζί με τον 41χρονο στο τηλέφωνο για το θέμα της COVID-19 στο γηροκομείο του, πώς το αντιμετωπίζει και τι θα γίνει.

«Ακουγόταν φυσιολογικός, θέλω να πω ότι δεν μου ακουγόταν ανήσυχος, ούτε βαρύς, ούτε πολύ στρεσαρισμένος με το γεγονός των κρουσμάτων» αναφέρει.
Σύμφωνα με τον ίδιο, υπήρξε επικοινωνία και χθες, Τρίτη, με αφορμή και το νέο θετικό κρούσμα που είχε βρει στο γηροκομείο του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Του είπα “ό,τι θες είμαι στη διάθεσή σου”. Αυτός όμως είχε φροντίσει για όλα, έκανε καλή δουλειά στο γηροκομείο. Ήταν πολύ σχολαστικός σε όλα τα ζητήματα και πριν τον κορωνοϊό και μετά τα κρούσματα που βρέθηκαν. Οι απολυμάνσεις, δε, που έκανε ήταν πολύ συχνές. Ήταν νέος και άγαμος. Η συγκεκριμένη μονάδα είναι αρκετά παλιά και την είχε κληρονομήσει από τη μητέρα του. Ο ίδιος τη διηύθυνε από το 2010 και μετά. Άκουσα και εγώ το σενάριο ότι είχε προσβληθεί κι ο ίδιος από κορωνοϊό, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί αυτό» καταλήγει ο δήμαρχος Διονύσου.