ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σε απομόνωση ο Ρουπακιάς – «Κανένας κρατούμενος δεν θέλει ούτε να τον βλέπει»

Σε απομόνωση ο Ρουπακιάς – «Κανένας κρατούμενος δεν θέλει ούτε να τον βλέπει»

Μόνος σε κελί και σε απομόνωση ώστε να μην έρχεται σε επαφή με κανέναν άλλο κρατούμενο βρίσκεται ο καθ΄ ομολογία δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς.

Ο ισοβίτης που μετήχθη στις φυλακές Μαλανδρίνου προαυλίζεται από την πρώτη στιγμή μόνος του σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο προς αποφυγή… λιντσαρίσματος από άλλους κρατούμενους.

«Κανένας κρατούμενος δεν θέλει να είναι μαζί με τον Ρουπακιά. Κανένας δεν θέλει να τον βλέπει…», έλεγε χαρακτηριστικά στέλεχος της συγκεκριμένης φυλακής. Για το λόγο αυτό η διεύθυνση φρόντισε να μην έρχεται καθόλου σε επαφή με άλλους συγκρατουμένους του ώστε να μη ξεσπάσουν τυχόν βίαια επεισόδια και συμπλοκές.

Οι περισσότεροι από τους υπόλοιπους καταδικασθέντες για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, κρατούνται στις φυλακές Δομοκού και μέχρι στιγμής είναι «ήσυχοι», όπως σχολίαζε άνθρωπος της φυλακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι 27 στον αριθμό από τους συνολικά 39 καταδικασθέντες κατά την… άφιξη τους στη φυλακή είχαν μαζί τους μόνο ένα μικρό σακβουαγιάζ με τα απαραίτητα ρούχα. Για το λόγο αυτό θεωρείται δεδομένο πως όταν παρέλθουν οι 14 μέρες της καραντίνας, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, προς αποφυγή διασποράς τυχόν κρούσματος κορωνοϊού στους υπόλοιπους κρατούμενους, θα δεχθούν τα πρώτα επισκεπτήρια από τους συγγενείς τους προκειμένου να τους προμηθεύσουν με επιπλέον ρουχισμό, λόγω και της αλλαγής του καιρού, καθώς και με άλλα προσωπικά τους αντικείμενα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ μέχρι και τα ρούχα ή άλλα αντικείμενα τίθενται σε καραντίνα 7 ημερών πριν παραδοθούν στους κρατούμενους. Έπειτα από την παρέλευση του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος οι κρατούμενοι, θα μεταφερθούν από τους ειδικούς θαλάμους που βρίσκονται λόγω της καραντίνας στα κελιά τους, όπου θα είναι ανά δύο άτομα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.