28η Οκτωβρίου: Αντί για τις Ένοπλες Δυνάμεις στην Αθήνα θα παρελάσουν Πακιστανοί!

28η Οκτωβρίου: Αντί για τις Ένοπλες Δυνάμεις στην Αθήνα θα παρελάσουν Πακιστανοί!

Την 28η Οκτωβρίου, ημέρα εθνικής εορτής, αντί για παρέλαση των μαθητών και των Ενόπλων Δυνάμεων στο κέντρο της Αθήνας θα γίνει πορεία Πακιστανών!

Μεγάλο ερώτημα προκύπτει για το αν στην κυβέρνηση και στον Δήμο της Αθήνας, την ώρα που απαγορεύουν τις στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις ανά την επικράτεια «λόγω κορωνοϊού», γνωρίζουν ή πολύ περισσότερο αδειοδότησαν βάση του νέου νόμου, πορεία πακιστανικών οργανώσεων την 28η Οκτωβρίου στο κέντρο της Αθήνας προς την Ινδική πρεσβεία για το ζήτημα του Κασμίρ.

Εκεί άραγε δεν κολλάει ο κορωνοϊός;

Συγκεκριμένα, πακιστανικές οργανώσεις μεταξύ των οποίων και οι «Φίλοι του Κασμίρ» καλούν μέσω facebook στις 28 Οκτωβρίου σε πορεία διαμαρτυρίας με το όνομα «μαύρη ημέρα» προς την Ινδική πρεσβεία στην Αθήνα και ως τόπο συνάντησης δίνουν την πλατεία Κοτζιά.

Μάλιστα σε μία από τις αφίσες τους στα αραβικά αναφέρεται και το «δεν υπάρχει άλλος θεός από τον Αλλάχ». Από την άλλη η ελληνική κυβέρνηση απαγόρευσε στα μέλη της να παραστούν μέχρι και στις δοξολογίες για τους νεκρούς ήρωες του 1940!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.