Κρήτη: Αγρότης έκρυβε έξι κιλά κάνναβης και οκτώ δενδρύλλια στο μαντρί του

Κρήτη: Αγρότης έκρυβε έξι κιλά κάνναβης και οκτώ δενδρύλλια στο μαντρί του

Ένας κτηνοτρόφος από το Ηράκλειο Κρήτης φαίνεται ότι είχε και δεύτερη ενασχόληση εκτός από τα ζώα του και αυτή ήταν η καλλιέργεια κάνναβης.

Ο κτηνοτρόφος συνελήφθη κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που οργανώθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνης με συμμετοχή της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας, των Τ.Α.Ε. Μυλοποτάμου και Ρεθύμνης και της Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι εντόπισαν τα οκτώ δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,50 μέτρου στο στάδιο της συγκομιδής που καλλιεργούσε.

Στον ίδιο χώρο κοντά στο μαντρί με τα ζώα του, ο δράστης έκρυβε συνολικά πέντε κιλά και 900 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και αποξηραμένα φύλλα κάνναβης βάρους 290 γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου.

Χασισοκαλλιεργητής συνελήφθη στην Άρτα

Στο πλαίσιο έρευνας που έγινε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Άρτας, συνελήφθη το πρωί της Τρίτης ένας Έλληνας κάτοικος χωριού του Δήμου Αρταίων, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε στο σπίτι του αποξηραμένους κλώνους φυτού κάνναβης βάρους ενός κιλού και 500 γραμμαρίων, αλλά και τέσσερις συσκευασίες και τρία γυάλινα βάζα με αποξηραμένη κάνναβη συνολικού βάρους 150,27 γραμμαρίων. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο σκύλος ανιχνευτής που δανείστηκαν από τους συναδέλφους τους της Ασφάλειας Λάρισας οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καρδίτσας, οδήγησε στην σύλληψη ενός άνδρα όταν ερεύνησε το σπίτι του στην πόλη της Καρδίτσας και βρήκε ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 1,19 μέτρου το οποίο καλλιεργούσε, καθώς και 198,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.