ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θα «φάει» καλά στην Ευρωβουλή η Ελεωνόρα. Θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας!

Δύο παιδιά 17 ετών σκοτώθηκαν στη Σάμο από τον σεισμό -Τρίτο παιδί μεταφέρεται τραυματισμένο στην Αθήνα (upd)

Δύο παιδιά 17 ετών σκοτώθηκαν στη Σάμο από τον σεισμό -Τρίτο παιδί μεταφέρεται τραυματισμένο στην Αθήνα (upd)

(upd 18:24) Ο πολύ ισχυρός σεισμός «χτύπησε» τη Σάμο την ώρα που τα παιδιά τελείωναν το σχολείο και επέστρεφαν στο σπίτι τους. Δύο μαθητές, όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, έχασαν τη ζωή τους.

Ένα παιδί έχει τραυματιστεί από τον πολύ ισχυρό σεισμό στη Σάμο και μεταφέρεται στην Αθήνα με C-130, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ.


(upd 17:25) Τραγωδία στη Σάμο, καθώς δύο παιδιά 17 ετών είναι νεκρά από τοίχο που κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό 7 ρίχτερ.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, και τα δύο παιδιά ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους. Για το πρώτο οι ελπίδες έσβησαν αμέσως, ενώ για το δεύτερο καταβλήθηκαν απεγνωσμένες προσπάθειες να το επαναφέρουν, χωρίς, δυστυχώς, αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μετά τον σεισμό, δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, 15 και 17 ετών, μαθητές Λυκείου, κατευθύνονταν προς την παραλία και πέρασαν από ένα στενό δρομάκι στην περιοχή Γεφυράκι, στην οδό Κανάρη, όταν έπεσε ο τοίχος κτιρίου.

Αμέσως στο σημείο βρέθηκαν διασώστες του ΕΚΑΒ, που απεγκλώβισαν τα παιδιά τα οποία όμως ανασύρθηκαν νεκρά.

Tο σημείο που έπεσε ο τοίχος και καταπλάκωσε τα παιδιά

Κάτοικος της Σάμου ανέβασε στο facebook βίντεο από το σημείο που έπεσε ο τοίχος και καταπλάκωσε τα δύο άτυχα παιδιά. Στο βίντεο καταγράφονται οι προσπάθειες των διασωστών και των πυροσβεστών να απεγκλωβίσουν τα δύο παιδιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.