Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: «Πάμε να τρελαθούμε οικογενειακώς»

Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί: «Πάμε να τρελαθούμε οικογενειακώς»

Επί 15 ημέρες, η 19χρονη Άρτεμις Βασίλη από το Κορωπί, δεν έχει δώσει σημεία ζωής, με τους οικείους της να δηλώνουν πως «πάμε να τρελαθούμε οικογενειακώς».

Να υπενθυμιστεί πως η 19χρονη, Άρτεμις Βασίλη έφυγε μεσημέρι της Παρασκευής 16 Οκτωβρίου από το σπίτι της στο Κορωπί και από τότε κανένα σημάδι ζωής δεν έχει δώσει με την οικογένειά της να ζει μέσα στην αγωνία και τον φόβο.

​Το 19χρονο κορίτσι είχε πει στους δικούς της ότι θα πήγαινε σε γνωστό παιχνιδάδικο στην περιοχή της Παιανίας για να κάνει αίτηση για εργασία.

O αδελφός της αγνοούμενης, Άρης Βασίλης, εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, καλώντας όλους όσοι γνωρίζουν κάτι για την εξαφάνιση της 19χρονης αδελφής του να ενημερώσουν τις Αρχές.

“Δυστυχώς ακόμα δεν έχουμε κάποιο νέο, ούτε εμείς ούτε η Αστυνομία”, ανέφερε ο Άρης Βασίλης σε τηλεοπτική συνέντευξή του. Παράλληλα, σημείωσε πως η οικογένεια της 19χρονης ελπίζει ότι είναι καλά, καθώς έχουν περάσει πολλές ημέρες από την εξαφάνισή της.

“Αν είναι με κάποιον και είναι καλά, να μας ειδοποιήσει. Να μας πάρει ένα τηλέφωνο. Εμείς την αγαπάμε”, συμπλήρωσε ο αδελφός της 19χρονης Άρτεμις.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Τάσος Ντούγκας επανέλαβε την έκκληση της οικογένειας να επικοινωνήσει κάποιος με την οικογένεια για να μάθει αν το παιδί είναι καλά.

Επιπλέον, τόνισε ότι κατατέθηκε μήνυση κατά αγνώστων για αρπαγή, καθώς υπάρχουν στοιχεία ότι η κοπέλα κρατείται κάπου παρά τη θέλησή της.

Εξαφάνιση 19χρονης: “Κοντεύουμε να τρελαθούμε”, λέει ο πατέρας της

Έκκληση στις αρχές που έχουν αναλάβει να λύσουν τον “γρίφο” της εξαφάνισης της 19χρονης Άρτεμις από το Κορωπί είχε κάνει ο πατέρας της Γιάννης Βασίλης, ο οποίος είναι σίγουρος πως το “μυστικό” κρύβεται μέσα στο κινητό του νεαρού κοριτσιού, στις επαφές του καθώς και στα τελευταία μηνύματα που έχει ανταλλάξει.

Όπως περιέγραφε ο κ. Βασίλης το παιδί του ξεκίνησε από το Κορωπί το μεσημέρι της 16ης Οκτωβρίου με προορισμό την Παιανία καθώς είχε σκοπό όπως τους είχε ενημερώσει να πάει μέχρι το κατάστημα “Jumbo” προκειμένου εκεί να καταθέσει αίτηση για δουλειά.

“Από έλεγχο που έχουμε κάνει σε κάμερες τις περιοχής είδαμε το παιδί γύρω στις 4 παρά να κατευθύνεται στην στάση 2η Αττικής προς Παιανία. Εκεί λογικά μπήκε μέσα στο λεωφορείο της γραμμής. Το σήμα του κινητού της τηλεφώνου όπως μας ενημέρωσαν από την Αστυνομία χάνεται στην Παλλήνη πιο κάτω δηλαδή από την Παιανία κάπου στις έξι το απόγευμα. Αυτό που ζητάω είναι να κινηθούν πιο γρήγορα οι διαδικασίες ώστε να γίνει έλεγχος του κινητού της τηλεφώνου. Να ελεγχθούν και οι υπόλοιπες κάμερες για να δούμε αν την πήρε κάποιος με αυτοκίνητο. Πάμε να τρελαθούμε οικογενειακώς”.

Ως ένα ευαίσθητο παιδί χαρακτηρίζει την κόρη του συγκινημένος ο πατέρας, που μαζί με την σύζυγό του και τα υπόλοιπα τρία παιδιά τους αναζητούν την 19χρονη.

“Πέρα από τα ρούχα που φορούσε και λίγα χρήματα τίποτα άλλο δεν πήρε μαζί του το παιδί μας. Ακόμα και μια τραπεζική κάρτα με τα χρήματα που είχε συγκεντρώσει από την τελευταία της δουλειά σε μια εταιρία εδώ στο Κορωπί στο σπίτι την άφησε. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ και που να απευθυνθώ. Ανησυχώ γιατί το παιδί μου είναι ευαίσθητο και δεν ξέρω τι έχει γίνει. Ξέρω ότι είχε γνωρίσει κάποιον μέσα από το Facebook και είχαν απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα. Ίσως να είχε πληγωθεί. Προσπάθησαν τα παιδιά μου να του μιλήσουν αλλά τα έχει μπλοκάρει όπως και τις φίλες της”.

Όπως εξηγούσε ο Γιάννης Βασίλης η 19χρονη Άρτεμις δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα πέρα από μια φορά το καλοκαίρι που είχε φύγει από το σπίτι της για έξι ώρες.

“Μας είχε πει ότι θα πήγαινε μια βόλτα με τις φίλες της. Έφυγε τρεις το μεσημέρι και γύρισε εννέα το βράδυ. Προσπαθήσαμε τότε να επικοινωνήσουμε μαζί της αλλά δεν σήκωνε το τηλέφωνό της. Γύρισε αλλά δεν της είπαμε τίποτα για να μην την στεναχωρήσουμε. Το παιδί μου πέρα από το ότι είναι κλειστό σαν χαρακτήρας ποτέ δε μας είχε στεναχωρήσει. Έλεγα στην γυναίκα μου και στα παιδιά μου να την έχουν από κοντά ώστε να τους λέει ό,τι την προβληματίζει. Ακόμα και στο σχολείο όλοι έλεγαν τα καλύτερα για εκείνη ήταν μαθήτρια του 18”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την Γραμμή Ζωής η Άρτεμις Βασίλη έχει καστανά μάτια, ύψος 1,62 και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, γαλάζιο πουκάμισο με λευκές ρίγες, λευκά αθλητικά παπούτσια και κράτα backpack τσάντα μαύρη όποιος γνωρίζει ή έχει δει κάτι ας καλέσει στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.